Socijalna mreža samo za mlade bogataše - mjesečna članarina 1.000 eura...

Radiosarajevo.ba
Socijalna mreža samo za mlade bogataše - mjesečna članarina 1.000 eura...
PrtScr / Richkids.life
Da nas internet nikad neće prestati iznenađivati pokazuje i najnovija, nedavno pokrenuta socijalna mreža samo za bogatu djecu - Richkids.life.

Oni koji žele postati dio ovog kluba, morat će mjesečno plaćati članarinu od 1.000 dolara/eura i samo oni koji plate tu cijenu, moći će dijeliti svoje fotografije.

Drugi se mogu besplatno upisati (putem svog Facebook računa), ali ne mogu ništa osim gledati djecu oligarha kako se razmeću bogatstvom svojih roditelja.

Na stranici RichKids navedeno je kako je riječ o najekskluzivnijoj socijalnoj mreži, i poručuju „biti bogat je dosadno kad vas niko ne vidi“... Za one koji nisu sigurni da žele plaćati 1.000 eura mjesečno za isto što besplatno nude Instagram, Twitter i Facebook, na stranici piše:

„Ako mislite da je ovo mnogo, onda ovo nije mjesto za vas.“

Uživajte u ekskluzivnoj pažnji koju zaslužujete“, nastavljaju pisati vlasnici ovog „VIP internet kluba“, te tvrde da trećina novca od mjesečne članarine ide kao donacija siromašnoj omladini, koja nema novca za obrazovanje...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije