Samsung na Galaxy telefone vraća opciju koju je voljela većina korisnika

0
Radiosarajevo.ba
Samsung na Galaxy telefone vraća opciju koju je voljela većina korisnika
Foto: Samsung / Serija S24

Samsung je napokon počeo s nadogradnjom 9 Galaxy uređaja na One UI 6.1 sa AI funkcijama. Pored toga, lijepe vijesti dolaze za većinu korisnika Galaxy telefona, jer Samsung vraća jednu od najtraženijih funkcija na Galaxy uređaje.

Radi se o funkciji koja se odnosi na statistiku trajanje baterije na Galaxy telefonima.

Naime, ranije su, prije One UI 6.0 nadogradnje koja je bazirana na Androidu 14, korisnici Galaxy uređaja imali mogućnost da provjere vrijeme uključenog ekrana i statistiku trajanja baterije od posljednjeg punjenja. To je bila funkcija koju su mnogi rado koristili jer im je davala detaljan uvid u potrošnju baterije.

Aleksandra Prijović se usred koncerta s pozornice obratila svom suprugu: 'Vidiš li Filipe...'

Aleksandra Prijović se usred koncerta s pozornice obratila svom suprugu: 'Vidiš li Filipe...'

Nažalost, Samsung je iznenada ovu funkciju ukinuo sa One UI 6.0 nadogradnjom, ali očigledno da su iz kompanije shvatili da su napravili grešku.

"Since Last Charge" primijećen je u novoj verziji aplikacije Device Care (13.8.06.11.) Ovo je ažuriranje trenutno dostupno samo ograničenom broju korisnika, ali može se preuzeti sa APK Mirrora ili drugih sigurnih mjesta, te instalirati čak iako Vaš telefon koristi One UI 6.0 ili One UI 5.1.

Statistika za potrošnju baterije

Kao što i sami možete primijetiti na fotografiji, nakon što instalirate APK datoteku najnovije verzije Device Care aplikacije, možete vidjeti dvije opcije u padajućem meniju: "Today" i "Since Last Charge". Kada izaberete ovu prvu opciju, telefon će Vam prikazivati detalje o bateriji za trenutni dan, dok će druga opcija prikazavati podatke od posljednjeg punjenja.

Iako je, dakle, nova verzija aplikacije Device Care već dostupna preko nezvaničnih kanala, mi Vam ipak preporučujemo da sačekate zvanično ažuriranje aplikacije preko Galaxy Store-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije