Putovanja su upravo postala mnogo pametnija zahvaljujući Samsung Galaxy S24

0
Promotivni tekst
Putovanja su upravo postala mnogo pametnija zahvaljujući Samsung Galaxy S24
Foto: Samsung / Samsung Galaxy S24

Putovanja predstavljaju priliku za bijeg od svakodnevnice, upoznavanje novih kultura i stvaranje nezaboravnih uspomena.

U današnje vrijeme, tehnologija igra ključnu ulogu u tome kako doživljavamo i dokumentiramo naša putovanja. Novi pametni telefoni Samsung Galaxy S24, s nizom inovacija i poboljšanja, postavljaju nove standarde za putnike, omogućavajući im da svoje iskustvo učine još ugodnijim i pametnijim, bez obzira na to idu li na egzotične destinacije ili poslovna putovanja.

Kako je to moguće?

Nova Samsung Galaxy S serija opremljena je sa Galaxy AI, koja služi kao lični turistički vodič jer poboljšava dostupnost i pojednostavljuje svaki korak na putu. Vaše je samo da planirate i uživate u stvaranju uspomena i istraživanjima, bez obzira koliko izazovna bila vaša putovanja.

Samsung Galaxy S24
Foto: Samsung / Samsung Galaxy S24

Dijeljenje trenutaka s porodicom i prijateljima, planiranje ruta i rezervaciju smještaja olakšava inteligentni plan uz pomoć vještačke inteligencije, a za prikupljanje svih potrebnih informacija i inspiraciju tu je opcija Circle to Search, kreirana u saradnji sa Googleom. Koristeći prst ili Samsung S Pen, možete nacrtati krug oko stavke koja vas zanima, kao što je neka objava na društvenim mrežama, a Circle to Search odmah preuzima relevantne informacije. Ova poboljšana povezivost i fluidnost omogućavaju da budete informisani i u toku, čineći i planiranje i putovanje ugodnijim po principu "Zaokruži i pronađi".

Savladava jezičke barijere

Osim što ima veći ekran i veću snagu procesora, Galaxy S24 serija prevazilazi jezičke barijere na koje možete naići na svom putovanju, služeći kao džepni prevodilac. Opcija Message Translate omogućava da ostanete u kontaktu sa osobama koje upoznate, a u kombinaciji sa alatkom Writing Style u aplikaciji Chat Assist možete biti sigurni da ćete ostati u kontaktu i koordinirati planove jer automatski prilagođavaju ton vaših poruka.

Samsung Galaxy S24
Foto: Samsung / Samsung Galaxy S24

Dodamo li uz sve ovo i izvanredne kamere, jasno je da nema nikakvih prepreka da zabilježite svaki detalj svojih avantura po gradovima s nevjerovatnom jasnoćom, bez obzira da li je dan ili noć. Širokougaoni objektiv ove "elektrane piksela" omogućava da uhvatite veličanstvene pejzaže u njihovoj punoj veličini, a epsko AI zumiranje pomaže da zabilježite sve detalje i akciju.

Ne brinite o bateriji

Za putnike koji provode cijele dane istražujući, Samsung Galaxy S24 serija nudi poboljšanu izdržljivost. Uz napredne tehnologije upravljanja energijom i veći kapacitet baterije, korisnici mogu provesti više vremena uživajući u svojim aktivnostima bez brige o potrebi za ponovnim punjenjem. To znači da možete snimati, navigirati i dijeliti svoje doživljaje bez prekida.

Fotografija snimljena uređajem Samsung Galaxy S24
Foto: Samsung / Fotografija snimljena uređajem Samsung Galaxy S24

Prilagodljivi widgeti savršeni su za brzi pristup informacijama poput vremenske prognoze, valutnih kurseva i lokalnih vodiča. Samsung Galaxy S24 serija mijenja način na koji putujemo, čineći svaku avanturu ugodnijom i pametnijom. A kada putovanje završi, vaš telefon sa vještačkom inteligencijom pomaže u usavršavanju fotografija nastalih na odmoru. Opcija Generative Edit ispravlja probleme sa kompozicijom, rotiranje fotografije ispravlja ugao snimanja, a cijeli niz drugih funkcija čeka da ih otkrijete, omogućavajući čak i to da neželjeni predmeti nestanu.

Za sve dodatne informacije o novoj S seriji Samsung pametnih telefona kliknite na linkove:

samsung.com/galaxy-s24-ultra

samsung.com/galaxy-s24

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije