Procurili novi detalji o iPhone 16 Pro modelima: Dolazit će u ovim bojama?

0
Radiosarajevo.ba
Procurili novi detalji o iPhone 16 Pro modelima: Dolazit će u ovim bojama?
Foto: Apple.com / Ilustracija

U posljednje vrijeme svakodnevni su izvještaji o iPhone 16 seriji, a najnoviji izvještaj otkriva da će iPhone 16 Pro modeli stići u dvije nove boje.

iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max stići će kao nasljednici prošlogodišnjih iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max telefona. Ovi su modeli stigli najesen u četiri boje – Natural Titanium, Black Titanium, White Titanium i Blue Titanium. Međutim, prema novim informacijama, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max stići će u nove dvije boje – Desert Yellow ili Desert Titanium, te Cement Gray ili Titanium Grey.

Ova prva će navodno biti veoma slična zlatnom tonu iPhonea 14 Pro, dok će siva nijansa biti nijansa svemirsko sive, koja je korištena na iPhoneu 6 prije mnogo godina.

Ambasador BiH se oglasio povodom odluke Švedske da bude kosponzor nacrta rezolucije o genocidu

Ambasador BiH se oglasio povodom odluke Švedske da bude kosponzor nacrta rezolucije o genocidu

Ako Apple bude odlučio da Pro modele isporuči u ove dvije nove boje, moguće je da će Natural Titanium i Blue Titanium biti zamijenjene ovim novim bojama, ili će kompanija jednostavno ove modele isporučiti u šest boja.

Ove informacije prenio je leaker Majin Bu, koji je prije par dana naveo da će iPhone 16 Pro modeli stići s velikom promjenom dizajna u odnosu na prethodnike.

Tako renderi prikazuju iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max sa tri kamere na zadnjoj strani, ali poredane jedna ispod druge.

Dizajn uveliko podsjeća na Galaxy S24 modele, s tim što se kamere nalaze u okviru, za razliku od Galaxy S24 modela koji nemaju nikakav okvir za kamere. Pored tri kamere nalaze se LED blic i LiDAR senzor. Naprijed će se naći Dynamic Island, javlja Bajtbox.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije