Prijavite se bilo kada, bilo gdje, s bilo kojim uređajem

Radiosarajevo.ba
Prijavite se bilo kada, bilo gdje, s bilo kojim uređajem
PING i HID Global su u srijedu, 18. maja 2016., u Hotelu Sarajevo održali event na kojem su prezentirali i demonstrirali rješenja na polju zaštite identiteta i autentikacije.

U današnjem digitalizovanom svijetu pravi je izazov održati balans između sigurnosti informacionih sistema i tehnologija, te korisničkih zahtjeva za jednostavnošću i udobnošću korištenja istih. Na događaju su prezentirana rješenja za upravljanje i zaštitu identiteta korisnika web aplikacija, sa fokusom na osiguranje aplikacija preko kojih se realizuju finansijske transakcije, te rješenja za univerzalni korporativni ID za logički i fizički pristup, koja imaju za cilj da zaposleni sa jedinstvenom karticom pristupaju radnom prostoru i softverskim aplikacijama.

HID Global je svjetski lider na polju kreiranja, upravljanja i zaštite identiteta. Oni osiguravaju identitet milionima korisnika širom svijeta u različitim industrijskim sektorima. Prepoznati su po robusnom kvalitetu i dizajnu proizvoda, te industrijskom liderstvu.

PING je dugogodišnji partner i implementator rješenja kompanije HID Global za tržište Bosne i Hercegovine. Kao nezavisni proizvođač softvera ova rješenja smo integrisali u vlastite softverske proizvode.

Više informacija možete naći na www.ping.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije