Nagradna igra: Raiffeisen karticom plati da ti se potrošeno vrati

Promotivni tekst
Nagradna igra: Raiffeisen karticom plati da ti se potrošeno vrati
Foto: Promo / Ilustracija
U cilju nagrađivanja lojalnosti i povjerenja svojih klijenata Raiffeisen banka je organizovala nagradnu igru, a u okviru koje će obradovati najsretnije klijente – korisnike kartica.

Učesnici nagradne igre u prilici su osvojiti poklon vaučere u maksimalnom iznosu do 1.000 KM i to kako slijedi:

  • za transakciju u iznosu od 10 do 100 KM poklon vaučer u trgovinama dm,
  • za transakciju vrijednosti između 101 i 300 KM Planika poklon vaučer, te
  • za kupovine preko 301 KM poklon vaučer u Tehno Mag trgovinama.

U nagradnoj igri, koja traje od 16.05.2016. do 14.06.2016. godine, mogu učestvovati svi imaoci Maestro/Master Card debtnih i/ili kreditnih kontaktnih i beskontaktnih kartica u izdanju Raiffeisen banke, a koji u periodu trajanja nagradne igre naprave minimalno jednu transakciju kupovine ovim karticama i to u minimalnom iznosu od 10 KM.

Posebna pogodnost za klijente koji kupovinu obave beskontaktnom transakcijom je dvostruko veća šansa za dobitak.

Izvlačenje dobitnika nagrada obavit će se 21.06.2016. godine, a rezultati će biti objavljeni u dnevnim novinama, te na web stranici Banke, najkasnije 20 dana od dana izvlačenja.

Napominjemo da se zbog različite zakonske regulative, sistem izvlačenja nagrada za Federaciju Bosne i Hercegovine i Republiku Srpsku razlikuje.

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 94 poslovnice pruža usluge za oko 500.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije