Prijavio čudno svjetlo na nebu iznad Neuma astronomskom savezu: Ovakav odgovor nije očekivao

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma ja

***... bas Jupiter :)

00

Ponadao se Matić eto Gospe u Neum ! Hahahahahahahaha...............

Role

Sada će ovi ruski plaćenici što šire teorije zavjera ponovo smisliti nešto novo

Dobar

Ponadao se Matić eto Gospe u Neum ! Hahahahahahahaha............... ka 00 Zaboravio sveti duh ugasit svjetla kad je otiso pisat

sf

Ponadao se Matić eto Gospe u Neum ! Hahahahahahahaha............... ka 00 Iako je na prvu dobra šala, na drugu!... Shvatim kakvo smo društvo postali. Kako je ime Marin i oderi ga po vjeri, da je Miloš opet isto, da je Mujo bilo bi slično. Kvazi humor!

Baton

Iako je na prvu dobra šala, na drugu!... Shvatim kakvo smo društvo postali. Kako je ime Marin i oderi ga po vjeri, da je Miloš opet isto, da je Mujo bilo bi slično. Kvazi humor! ka sf Šala jbt,a mislim da je i dobra ,baš smo postali uvredljivi :)

Jah

Jupiter hoda desno lijevo. To iz rvatskog astronomskog saveza sve polupismene seljačine.

Jupoter sam ja

I mice se amo tamo...Jupiter?

Afganistanac ili marokanac?

Ponadao se Matić eto Gospe u Neum ! Hahahahahahahaha............... ka 00

/ Najnovije