Mnogi to čekaju: Pojavio se novi datum izlaska popularne igrice

0
Radiosarajevo.ba
Mnogi to čekaju: Pojavio se novi datum izlaska popularne igrice
Foto: Screenshot / Far Cry 6

Ubisoftov Far Cry 6 trebali smo igrati u drugom mjesecu 2021, ali je izlazak igre odgođen zbog posljedica pandemije COVID-19.

Iz kompanije Ubisoft su samo poručili kako je igra pomaknuta na njihovu sljedeću fiskalnu godinu, što je teoretski moglo značiti da bi igra najkasnije mogla doći početkom 2022.

Ipak, čini se kako se radilo tek o manjoj odgodi.

Microsoftova trgovina igara, ista ona na kojoj se često otkrivaju igre prije vremena, objavila je tako novi potencijalni datum izlaska za Far Cry 6. Taj datum glasi 25. maj 2021. i prilično je izgledno da je tačan.

To bi značilo da je igra odgođena na svega tri mjeseca, a u slučaju Ubisoftovih naslova to je zapravo i dobra stvar jer su zadnja dva došla sa setom brojnih bugova, prenosi hcl.hr.

O Far Cryju 6 za sada ne znamo baš mnogo toga, osim da će biti vožnje tenkova i da ovaj klinac s gornje slike neodoljivo podsjeća na Vaasa iz trojke. Velike su šanse da ćemo novi prikaz za igru dobiti na ceremoniji The Game Awardsa, 10. 12.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije