Pogledajte trailer za crnogorsku igru: Gameri već očarani, kažu da podsjeća na Souls

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte trailer za crnogorsku igru: Gameri već očarani, kažu da podsjeća na Souls
PrtScr / Bleak Faith: Forsaken

Crnogorska igra Bleak Faith: Forsaken bliži se svom izlasku te je dobila novi promotivni video.

Godine 2019. developeri Mišo Vukčević i Mirko Stanić preko Kickstartera su uspjeli financirati razvoj svoje igre Bleak Faith: Forsaken. Ovaj dvočlani tim, koji surađuje na relaciji Crna Gora – SAD, tada nam je obećao akcijski RPG s elementima horora i preživljavanja, a premda su inicijalno planirali lansirati igru krajem 2020., razvoj se malo otegnuo. Datuma izlaska još uvijek nemamo, ali ako je suditi po novom promotivnom materijalu, nećemo još dugo čekati na igru.

Bleak Faith: Forsaken odvija se u svijetu zvanom Omnistructure gdje je čovječanstvo na rubu izumiranja. Igrač preuzima ulogu člana Forsakena, legije lovaca koji su osuđeni da štite čovječanstvo od raznih čudovišta koja se kreću pustošima i divljinama Ominstructurea, piše HCL.

Očito je kako igra inspiraciju vuče iz Souls serijala, vidljivo na sustavu borbe koji ne prašta pogreške, kao i tmurnim okolišima koji potiču ugođaj izolacije i očajavanja. Developeri procjenjuju da će osnova igre ponuditi do 30 sati sadržaja, a zahvaljujući proceduralnoj umjetnoj inteligenciji protivnika, povratak u ovaj svijet trebao bi svaki put donijeti neka nova iznenađenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije