Ovaj vikend Labin postaje središte IT industrije u Hrvatskoj - Sve je spremno za Digital Labin 2023

0
Promotivni tekst
Ovaj vikend Labin postaje središte IT industrije u Hrvatskoj - Sve je spremno za Digital Labin 2023
Foto: Digital Labin / Digital Labin 2023

Za manje od 48 sati počinje Digital Labin 2023. konferencija, koja je glavna tema posljednjih sedmica u Labinu.

Pripreme su u punom jeku, Labin je već poprimio ružičastu boju konferencije, a zasjat će u punom sjaju tokom petka i subote, sinergijom Lloyds digitala, Sonoluxa te Levela52, koji su se pobrinuli se da ovog vikenda Labin postane središte IT industrije u Hrvatskoj. Dva dana posvećena učenju, razmjeni iskustava, usvajanju najnovijih trendova, stvaranju novih poznanstava i poslovnih veza, uživanju, zabavi te gastronomskim poslasticama – sve to nudi Digital Labin.

Raspored konferencije i karta lokacije događanja dostupni su na službenoj web stranici Digitala Labina, omogućavajući svakom posjetitelju unaprijed planiranje i bolju navigaciju tokom događaja. Broj dostupnih kotizacija za konferenciju je ograničen te je preostalo još samo nekoliko slobodnih mjesta, u našem rudarskom gradu okupiti preko 800 najvećih stručnjaka iz industrije digitalnog dizajna, developmenta i project managementa.

Prvi dan konferencije, u petak, 22. septembra održat će čak pet stručnih Workshopa te tri premium Masterclassa na sedam različitih lokacija u prostorima KUC Lamparna, Gradske knjižnice, Srednje škole Mate Blažine te Sportskog centra Franko Mileta.

Drugi dan konferencije, subota 23. septembra donosi još uzbudljivije novosti i popratni sadržaj koji će zaokružiti cijeli događaj te ga za sve posjetitelje pretvoriti u nezaboravno iskustvo. Umjesto klasičnog programa, konferencija će se odvijati na tri pozornice simultano: Design track, Dev&Data track i novi PM&Bizz Dev track. Ovaj dinamični program omogućit će vodećim stručnjacima iz cijelog svijeta da potaknu posjetitelje na duboko kreativno razmišljanje izvan konvencionalnih okvira te ih inspiriraju ih da oblikuju inovativna rješenja, sve s nadom i entuzijazmom za svijetlu i ružičastu budućnost.

Dvorana Sportskog centra Franko Mileta nosi ime Hangar Arena, kako ju Lloydsovci vole interno nazivati, a voditeljica programa je Iva Šulentić, program u Mine Hall dvorani, ime kojim su interno nazvali prostor Lamparne, vodit će poznati voditelj i stand up komičar Ivan Šarić dok će treći track, također u Dvorani Sportskog centra Franko Mileta, ili interim nazivom Business Garage voditi voditeljica Maja Ciglenečki.

Nakon dnevnih aktivnosti, posjetitelje očekuje uživanje u najboljim istarskim specijalitetima, vinima i pivu. I da bi se noći Digital Labina pretvorile u nezaboravno iskustvo, priređeni su spektakularni afterpartyji koji će držati sve na nogama do kasno u noć.

Digital Labin 2023. ponosno se odvija pod pokroviteljstvom Grada Labina, Turističke zajednice Labin Rabac i Turističke zajednice Istarske Županije.

Lloyds digital zahvaljuje svima koji su dio ove priče i organizacije te poručuje svima rudarski - Sretno!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije