Šta donosi najnovije izdanje Digital Labin konferencije?

0
Promotivni tekst
Šta donosi najnovije izdanje Digital Labin konferencije?
Foto: Digital Labin / Digital Labin konferencija

I ove godine u isčekivanju smo Digital Labin konferencije koja slijedeći vikend u mali rudarski grad na istočnu obalu Istre dovodi svjetska imena. Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere, labinske tvrtke Lloyds digital, održat će se 22. i 23. septembra, stoga, ukoliko već niste, zgrabite svoju kartu danas, jer ovo je posljednja šansa!

Dva dana posvećena učenju, razmjeni iskustava, usvajanju najnovijih trendova, stvaranju novih poznanstava i poslovnih veza, uživanju, zabavi te gastronomskim poslasticama – sve to nudi Digital Labin.

Ovogodišnja konferencija donosi značajna proširenja, koja ju čine još zanimljivijom. Umjesto tradicionalnog programa, konferencija će se održati na čak tri različite pozornice: Design, Dev&Data, te najnovija dodatna inovacija, PM&Bizz Dev Track. Ove raznolike pozornice omogućit će globalnim stručnjacima da potaknu sve sudionike na kreativno razmišljanje, izazovu ih da razmišljaju izvan ustaljenih okvira i inspiriraju ih da stvaraju inovativna rješenja s optimističnim pogledom na budućnost.

S otvaranjem tri tracka, Digital Labin postaje idealno mjesto za sve koji se bave razvojem digitalnih proizvoda. Svaki član tima, bez obzira na svoju ulogu, pronaći će nešto što će ga inspirirati i obogatiti njegovo iskustvo na konferenciji.

Digital Labin na konferenciju dovodi neke od najvećih stručnjaka IT industrije, pa će tako na tri tracka zasjat će neke od najsvjetlijih zvijezda IT scene, obećavajući posjetiteljima nezaboravno iskustvo. Na Design tracku, kreativna vizionarka Sofia Papadopoulou, motion designer Anton Radačić iz renomiranog i svakom ljubitelju nogometa poznatog – Sofascorea, koji će približiti svoj način rada svim posjetiteljima te im pokazati kako učiniti da se mašta pretvori u stvarnost.

Digital Labin konferencija
Foto: Digital Labin: Digital Labin konferencija

Na Dev&Data i PM&Bizz tracku. tu su vodeći hrvatski stručnjaci poput Ivana Burazina, koji se može pohvaliti svojom novom titulom suosnivača tvrtke Daytona te Luka Filipan iz Porsche Digitala, nositelja prestižnih nagrada u projekt menadžmentu, koji ćei pružiti posjetiteljima jedinstven uvid u najsuvremenije tehnološke trendove.

Cijelu listu speakera i program konferencije možete pogledati na linku.

Također, ove godine posjetitelje očekuje još jedna novost - po prvi put održat će se čak tri premium Masterclassa, koje će voditi neki od najsjajnijih umova u industriji. Prepustite se genijalnim tandemima poput Jérémyja Miniéa i Devena Carona iz kanadske tvrtke Locomotive ili vizionarki Ilayde Küçükosmanoğlu iz nizozemske tvrtke DEPT. A to nije sve - hrvatski eksperti, poput Josipa Osrečkog i Nikole Marijanovića iz tvrtke Devōt, pružiti će vam nevjerojatno iskustvo i znanje, kao i najmlađi voditelj ovogodišnjeg Masterclassa - Uroš Mikić iz tvrtke Flow Ninja.

Ovogodišnju konferenciju vodit će poznati voditelji Iva Šulentić, Ivan Šarić te Maja Ciglenečki, osiguravajući zabavno, dinamično i nezaboravno iskustvo.

Raspored konferencije i karta lokacije događanja dostupni su na službenoj web stranici Digitala Labina, omogućavajući svakom posjetitelju unaprijed planiranje i bolju navigaciju tijekom događaja. Kotizacije, kao i sve dodatne informacije o lokaciji, smještaju, programu i radionicama, dostupne su na web stranici – neke od radionica već su rasprodane, dok je broj karata za drugi dan konferencije limitiran.

Digital Labin konferencija
Foto: Digital Labin: Digital Labin konferencija

Nakon dnevnih aktivnosti, posjetitelje očekuje uživanje u najboljim istarskim specijalitetima, vinima i pivu. I da bi se noći Digital Labina pretvorile u nezaboravno iskustvo, priređeni su spektakularni afterpartyji koji će držati sve na nogama do kasno u noć.

Pripreme su u punom jeku, Labin već sad poprima ružičastu boju, a zasjati će u punom sjaju slijedećih 10 dana sinergijom ekipe iz Lloyds digitala, Sonoluxa te Levela52.

Digital Labin 2023. i ove godine održava se pod pokroviteljstvom Grada Labina, Turističke zajednice Labin Rabac te Turističke zajednice Istarske Županije.

Digital Labin je mjesto gdje se znanje otkriva iza svakog koda, a svaki kod nosi tajnu velikog uspjeha. Pridružite nam se i zajedno istražujmo nove dubine digitalne kreativnosti i inovacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije