Ostalo je još samo 7 dana za rane prijave na NetWork 10 konferenciju

Radiosarajevo.ba
Ostalo je još samo 7 dana za rane prijave na NetWork 10 konferenciju
Foto: Network konferencija / Iskoristite priliku

Ističe vrijeme za rane prijave za deseto izdanje NetWorka! Svi vi koji želite biti dio najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini, registrujte se do 31. januara 2020. godine i iskoristite najniže cijene kotizacija (Early Bird ulaznica) koje iznose 350 KM (+PDV).

Samo dan kasnije iznos kotizacije se uvećava. Za prijave u periodu od 1. februara do 19. marta 2020. (regularna ulaznica) cijena kotizacije iznosi 450 KM (+PDV). Od 20. marta pa do same NetWork konferencije (kasne ulaznice) za učešće na konferenciji morat ćete izdvojiti 550 KM (+PDV).

Zato, odmah posjetite https://www.networkkonferencija.ba i obezbijedite sebi mjesto na ovom događaju po najpovoljnijim cijenama. Ove cijene ne važe za studente (koji nisu u radnom odnosu). Oni će se na NetWork moći registrovati po posebnoj cijeni kotizacije, koja iznosi 50 KM (+PDV) i važi od početka do kraja perioda za prijave.

Zauzvrat, svi učesnici imat će priliku učiti od najboljih aktera IT industrije o aktuelnim temama koje uključuju: AI, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Open Source, Security & Compliance, Advanced Analytics i još mnogo toga.

Kao i prethodnih godina, NetWork će biti održan u Grand Hotelu Neum. U periodu od 25. do 27. marta 2020. godine svi njegovi konferencijski kapaciteti će danju biti u znaku NetWorka, učenja, razmjene iskustava o poslovnim rješenjima i kontakata. A noći su rezervisane za zabavu, jer nakon brojnih predavanja i mentalnih aktivnosti svima je potrebno opuštanje uz dobru muziku i društvo.

Kako biste bili u toku sa svim vijestima o NetWork 10 konferenciji, koje redovno objavljujemo na našoj web stranici, pozivamo vas da nas pratite i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

Medijski pokrovitelj ovog događaja je portal Radiosarajevo.ba.

#Network10 #NetworkBiH

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije