Pfizer saopćio: Vakcina protiv COVID-a sigurna za djecu od 5 do 11 godina

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hronologija

Jes jes...oni kazu, haha. Prvo ste rekli da je dovoljna jedna doza. Pa ste rekli sa 2 doze dozivotni imunitet. Pa ste rekli da stiti i vakcinisanog i sve okolo. Pa ste rekli da stiti 94%. Pa ste rekli da ako se vakcinise 70% da ce se stvoriti imunitet krda. Pa odjednom za nove sojeve opada ucinkovitost, pa ipak ne stiti tako dobro, pa se ipak mozes zaraziti i prenositi zarazu i nista od imuniteta krda, pa trebace i treca doza, pa trebace booster svakih 6mj, i sad odjenom sigurna za djecu i stvara jak imunitet. Svasta ste vi plasirali u ovih godinu dana, samo ne znam kako do djece dodjoste koja taj covid prebole lakse nego prehladu i stvore prirodni imunitet jaci nego ti vasi boosteri i vakcine. Koji je smisao djecu vakcinisati, samo jedan razuman odgovor ocekuje? O nuspojavama, krvnim ugruscima, mozdanim udarima, srcanim manama, trajnim glavoboljama, kocenjima, tikovima, neplodnosti i dr. nakon vase vakcine necu ni da govorim, to savrseno zataskavate!

Marketing

Pazi ti dokle je doslo sa svim ovim! Oni su radili istrazivanje i sad ja njima treba da vjerujem? Gdje su neovisna istrazivanja. Pa svicarci da nasim istrazivanjima vjeruju, uvozili bi im flasiranu Sprecu i Miljacku. Pa isti ti sto su radili istrazivanja su znali placati kazne po milijardu dvije jer su lazirali podatke. Sad posteni, aufff...ne zanima ih profit, aufff...Oni radili istrazivanja hahaha. Pa to je isto kao u onom vicu kad je Muju krenula karta u pokeru, jer se igra na povjerenje i ne pokazuju karte tj sta imas, vec kazes sta imas...Hahahahah. Ljudi ogrezli u kriminal i glad za novcem, bacaju izvjestaje kakve zelis da cujes, i plasiraju proizvod haman na Top Shop. Ma sve najbolje o svon otrovu...upssss....proizvodu

/ Najnovije