Novi srednjovjekovni RPG na pomolu: Izašao trailer za videoigru Alkahest

0
Radiosarajevo.ba
Novi srednjovjekovni RPG na pomolu: Izašao trailer za videoigru Alkahest
Foto: Printscreen / Alkahest naslovna

Ako vam se učinilo da je netko najavio igru zvanu Alkotest, vjerujte da niste jedini kojemu se to dogodilo. Nema, za sada, Alkotest simulatora, ali je zato najavljena videoigra Alkahest koja je nešto totalno drugačije.

Radi se tu o akcijskom RPG-u iz prvog lica, smještenom u fantastični svijet Kadanor.

Mjesto je to gdje se feudalci prepiru dok im iz sjena prijete goblini. Mi ćemo preuzeti ulogu nebitnog plemića koji nije heroj, ali ima poriv da to postane. Krenut ćemo zato u avanturu gdje ćemo po utvrdama, šumama, selima i drugim lokacijama tući gobline i koristiti okolinu u svoju korist.

Novo lice političke kampanje: Prvi AI zastupnik na svijetu kandidat za britanski parlament

Novo lice političke kampanje: Prvi AI zastupnik na svijetu kandidat za britanski parlament

Premda sam u naslovu naveo da Alkahest djeluje kao križanac Witchera (tematski) i Dooma (perspektivom), bliža bi usporedba bila s manje poznatom, ali svejedno voljenom videoigrom Dark Messiah of Might & Magic.

To se očituje kroz rušenje objekata na neprijatelje, nabadanje istih na zamke i sl. No, za razliku od te videoigre, u Alkahestu neće biti magije nego alkemije te ćemo pripravljati različite eksplozive i napitke.

Developeri igre navode kako će ovo biti režirana avantura jer stavljaju kvalitetu ispred kvantitete i ne žele veliku mapu s dosadnim zadacima. Svijet će u Alkahestu zato biti poluotvoren, ali iznimno interaktivan.

Igra je najavljena za PC i konzole, trenutno bez datuma izlaska, piše HCL.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije