Sve što radite na novoj društvenoj mreži Binky vidite isključivo vi

Radiosarajevo.ba
Sve što radite na novoj društvenoj mreži Binky vidite isključivo vi
Pixabay / Ilustracija
Društvene mreže već dugo vremena zapravo su postale način života u modernom svijetu.

Ovisnost o društvenim mrežama gotovo je ista kao i sve druge ovisnosti, jer je ljudima postalo važnije ono što se dešava na društvenim mrežama, više nego u stvarnom životu.

Kao jedno od mogućih rješenja ovog problema modernog svijeta mogla bi biti nova aplikacija ili društvena mreža za one koji ne vole društvene mreže.

Prednost aplikacije Binky je njena jednostavnost. Ova aplikacija radi gotovo sve što rade i “prave” društvene mreže i aplikacije, poput Facebooka ili Twittera. 

Njena tajna je u tome što nema šanse da neko vidi bilo koju od vaših objava niti reagira na vašu reakciju. sve što radite na ovoj mreži, ne vidi niko drugi osim vas.

Autori aplikacije upravo to ističu kao najveću prednost jer tako “barem nećete zamrziti svoje prijatelje na društvenim mrežama”.

Također, nazivaju je “najboljom antistres terapijom” kada je riječ o društvenim mrežama. Binksy možete isprobati ako koristite iOS uređaje i provjeriti ima li smisla sva ova priča.

binky_aplikacija_itunes.JPG - Nova društvena mreža je najbolja

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije