NASA najavila Artemis 2: Četiri astronauta će letjeti oko Mjeseca

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobro je.

Sada barem idu skromnije, znaju da se ne mogu spustiti na Mjesec, pa ce ga samo okruzit. Prosli put su se htjeli spustit, pa su ipak samo okruzili.... To je ono kad su netom poslije snimali filmice po Holivudu kako skakucu po Mjesecu.

Tuner

Ulicaru nece cetiri astronauta letjeti nego posada od cetiri astronauta sto podrazumijeva letjelicu a ne kao u vas da podrazumijeva da imaju krila. Ulicaru

kljslejjefoko

Mislim da im je aktuelniji problem hoće li se imati gde vratiti ;)

/ Najnovije