Napravljeni da traju duže: Nokia G11 i G21 imaju trodnevno trajanje baterije

1
Promotivni tekst
Napravljeni da traju duže: Nokia G11 i G21 imaju trodnevno trajanje baterije
Foto: HMD Global / Nokia G11 i G21
  • Love it: Tri dana trajanja baterije i novi način rada Super Battery Saver ekskluzivno za HMD Global omogućava duže trajanje baterije u odnosu na standardni Android
  • Trust it: Dvostruko više sigurnosnih ažuriranja u odnosu na konkurenciju plus besplatan 30-dnevni ExpressVPN pristup za dodatnu sigurnost
  • Keep it: Potpuno novi dizajn Nokia telefona predstavljen za 2022., postavlja ton za novi val pouzdanih i izdržljivih uređaja koji stižu ove godine

HMD Global, dom Nokia telefona, danas je objavio par novih, otpornih pametnih telefona G serije - Nokia G11 i Nokia G21. Nokia telefoni od ranije su poznati po robusnom vijeku trajanja baterije pa tako i novi pristupačni Android pametni telefoni nisu izuzetak s impresivnim trodnevnim trajanjem baterije i novom Super Battery Saver opcijom, kao i sigurnosnim ažuriranjima vodećim u kategoriji.

Florian Seiche, izvršni direktor HMD Globala: "Nastavljamo pomjerati granice u segmentu srednjeg ranga pružajući pristupačnu, sigurnu i konkurentnu tehnologiju za sve. Drago mi je da možemo predstaviti dva nova heroja iz naše G-serije, Nokia G11 i Nokia G21.

Ova dva uređaja su oličenje izdržljivosti i dugotrajnosti baterije po kojima su Nokia telefoni postali poznati prethodnih godina. Dugotrajnost baterije u kombinaciji s najboljim Android softverom i više sigurnosnih ažuriranja od konkurencije u ovoj cjenovnoj kategoriji, učvršćuje našu viziju za 2022. i dalje – da nastavljamo graditi telefone koji traju duže."

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

Nokia G11 i G21 - undefined

Foto: HMD Global

Zaštita bez premca za mobilnu tehnologiju koja traje duže

Dvostruko više sigurnosnih ažuriranja od konkurencije kako bi se zaštitili važni podaci – Nokia G11 i Nokia G21 će raditi neprimjetno u pozadini kako bi vas štitili dok bezbrižno provodite dan.

Uvođenje načina rada s maskom na pristupačne pametne telefone – prvi put dostupan na G-seriji, ovaj način rada osigurava da se praktičnost otključavanja licem nikad ne naruši. Čuvajte svoje podatke sa ili bez zaštitne maske za lice.

Spreman za Android 12, tako da uvijek imate pristup najnovijim funkcijama i imate pametni telefon koji možete zadržati duže.

Uz podršku vodećih partnera u industriji za najbolja iskustva u klasi, Nokia G11 i Nokia G21 dolaze sa prethodno instaliranim Spotify i ExpressVPN. Spotify omogućava vlasnicima Nokia pametnih telefona pristup 70 miliona pjesama i 3,2 miliona podcasta. Za poboljšanu privatnost i dodatni mir, ExpressVPN je sada dostupan na svim novim Nokia pametnim telefonima uz 30-dnevnu besplatnu probnu verziju.

Dugotrajno trajanje baterije tako da možete ostati povezani cijeli dan

Impresivno trodnevno trajanje baterije savršeno je za one koji žele provesti dan bez brige o tome koliko im je baterije ostalo. Bilo da se radi o bilježenju uspomena sa porodicom ili gledanju omiljenih emisija, uz nove Nokia G11 i Nokia G21 ostajete povezani cijeli dan.

Nova funkcija Super Battery Saver omogućava dodatno produžavanje trajanja baterije – čak je moguće odabrati gdje će se tačno uštedjeti energija, tako da i dalje možete pristupiti ključnim funkcijama koje su vam potrebne. Nokia G11 i Nokia G21 omogućavaju aktiviranje ove funkcije u bilo koje vrijeme.

Nokia G11 i G21 - undefined

Foto: HMD Global

Brz odgovor za veću produktivnost

Otključali smo snagu od 90 Hz po prvi put u G-seriji. Poboljšana brzina osvježavanja čini pomicanje i tipkanje još fluidnijim, a fotografije izgledaju još bolje.

Fotografija koja oduzima dah uz Nokia G21

Svestrani fotoaparati s tri leće u potpunosti će opremiti svakoga za snimanje fotografija koje izgledaju profesionalno, isporučujući prekrasne detalje čak i pri slabom osvjetljenju. S prednje strane, umjetna inteligencija osigurava da večernji selfiji imaju pravu količinu svjetla i jasnoće. Također, novi uređaji podižu kvalitetu zumiranja vaših snimaka u zapanjujući rezultat.

Novi dizajn, ista finska izdržljivost

Predstavljajući potpuno novi dizajn, Nokia G11 i Nokia G21 su tanji i ergonomičniji. Izrađen od čvrstog polikarbonata, novi dizajn odaje počast izdržljivosti i nordijskoj izvrsnosti koju očekujete od Nokia telefona, a istovremeno donosi osvježeni izgled asortimanu.

Za dodatni mir, maska koja je dostupna za oba uređaja pokazat će ljepotu vašeg telefona. Izrađena je od recikliranih materijala i može se reciklirati nakon upotrebe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije