Igrice / Nakon 15 godina otkrivene nove šifre za GTA San Andreas

06. 09. 2019. u 17:06:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

GTA San Andreas izašao je sad već davne 2004. Bez obzira na ogromnu popularnost igre, čini se da su neke stvari ipak ostale tajna, sve donedavno. YouTuber Vadim M otkrio je nove šifre za mobilnu verziju popularne igre koje su bile skrivene u kodu.

Čini se da je razvojni studio War Drum Studios, koji je radio na mobilnim verzijama igara, koristio šifre kako bi lakše testirao igru i otkrivao bugove. Među otkrivenim šiframa su one za dodatno oružje i opremu, završavanje misija i neuništivost, ali za njihovo aktiviranje potrebno je na mobilni uređaj spojiti bežičnu tipkovnicu.

Grand Theft Auto jedan je od najpopularnijih i najkontroverznijih serijala videoigara svih vremena. Prva je igra izašla još 1997., a otad je, prema dostupnim podacima, prodano više od 280 miliona primjeraka. To GTA svrstava u četiri najprodavanije franšize svih vremena iza Marija i Super Marija, Pokemona te Call of Dutyja. Posljednja igra serijala GTA V prodana je u više od 110 miliona primjeraka i zaradila je oko šest milijardi dolara te je jedna od najprodavanijih videoigara svih vremena.

Tagovi: GTA video igrice

NEMA KOMENTARA