Najavljen nastavak videoigre Kingdom Come Deliverance 2: Evo detaljnijih informacija

0
Radiosarajevo.ba
Najavljen nastavak videoigre Kingdom Come Deliverance 2: Evo detaljnijih informacija
Foto: Printscreen / Kingdom Come Deliverance 2

Henry od Skalitza je poprilično gladan, a vjerojatno i vi žudite za njegovim novim avanturama u srednjem vijeku. Na svu sreću, sljedeća porcija zabave uz videoigru Kingdome Come: Deliverance 2 stiže već ove godine.

Nasljednik srednjovjekovnog RPG-a sada je službeno potvrđen i otklonjene su sve sumnje oko toga gdje se odvija i u kojem vremenu. Bit će to izravni nastavak na prvi Kingdom Come te ćemo ponovno pratiti priču Henryja iz Skalitza koji u 15. stoljeću sudjeluje u pobuni protiv kralja Žigmunda Luksemburškog. Henry će u ovoj igri biti vitez, ali to ne znači da će mu život biti išta lakši zbog toga.

Kingdom Come: Deliverance 2 će se, baš kao i prvi dio, igrati isključivo iz perspektive prvog lica. Ovoga puta Henry će moći baratati nešto širim arsenalom, među kojima su samostrijel te vrlo rane inačice vatrenog oružja, tj. pušaka.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Imat ćemo i neke nove mogućnosti komuniciranja sa stanovnicima u svijetu, npr. kad nas neko uhvati u krađi moći ćemo se ispričati i sl., bez ulaženja u klasični sistem dijaloga.

Svijet će teritorijem biti dvostruko veći od Bohemije u originalu, tj. imat će dvije odvojene mape, a prvi put ćemo moći posjetiti i jedan veći grad Kuttenberg (u stilu Novigrada iz Witchera 3). Igra će također biti opširnija nego prvi dio, s ukupno pet sati odglumljenih cutscena.

Kingdom Come: Deliverance 2 u razvoju je za PC, PlayStation 5 te Xbox Series. Ponovno će koristiti CryEngine, a izlazak mu je predviđen za 2024. godinu, piše HCL.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije