Messi, Pogba i Neymar Jr. stižu u "Call of Duty: Modern Warfare 2"

0
Radiosarajevo.ba
Messi, Pogba i Neymar Jr. stižu u "Call of Duty: Modern Warfare 2"
Foto: Printscreen / You Tube / Fudbaleri ulaze u slavnu pucačinu

Poznati "vojnik sreće" Lionel Messi, koji povremeno uzima pauzu od bojnog polja kako bi igrao fudbal, dolazi u Call of Duty: Modern Warfare 2.

Naime, ovako je predstavljen 'event' Modern Warfare FC, a posebno zanimljivo gejmerima bit će to što će se u igru ​​moći dodati i nešto imena CODBall.

Messi je jedan od trojice fudbalera koji će ovog mjeseca biti dodani u igru ​​putem vremenski ograničenih paketa: Neymar Jr. debituje 21. novembra, Paul Pogba stiže 25. novembra, a Lionel Messi 29. novembra. Fudbaleri dolaze kao "operatori" u MW2 te Warzone 2.0.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

"Pretpostavlja se da će Neymar Jr. pasti na tlo čim pretrpi štetu od 1hp", jedan je od šaljivih komentara na ovaj dodatak.

Ostaje za vidjeti da li će Activision Blizzard ući u "mali rat" zbog imena s Cape Cod bejzbolskom ligom, ali izdavač tek treba detaljno objasniti šta će ovaj privremeni 'mode' uključivati.

Uz ovo, bit će tu i mini igra Support Your Team Pick'em. Svi pretpostavljaju da je ovo povezano s nadolazećim svjetskim prvenstvom, ali Activision Blizzard to izbjegava spominjati.

Modern Warfare 2 je najbolji CoD posljednjih godina: kako kažu gejmeri: "Ovo nije najnovija igra Call of Duty — to je najnovija igra Infinity Warda. A, niko ne radi Call of Duty bolje od Infinity Warda."

Modern Warfare 2 postao je tako najbrže prodavani naslov u historiji serijala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije