'Lovac na vanzemaljce' iz Pentagona: "Znam da nismo sami. Ni sigurni"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

GRUNF

E kome to više nije jasno da mi tkzv zemljani nismo sami u univerzumu. Ja neznam kome to više treba nacrtati? No, u svakom slučaju naravno da treba imati na umu da nisu svi prijateljski raspoloženi prema nama stanovnicima naše planete. Pa pogledajte samo koja neprijateljstva vladaju na ovoj jadnoj planeti jednih prema drugima i po tom pitanju smo cijelom univerzumu zanimljivi. Da ima svega i svačega a što niko ne može objasniti pa i pojave UFOa e to ćemo tek u nama bliskoj budućnosti tek znati, a ako se nedozovemo pameti, odosmo mi svi u atome!

Nemojte me više, stvarno...

Dal imaju duge kose/ dal traperice nose/ dal vjeruju u Boga/ dal uzimaju droga.../

Spustili se na Mjesec 1969 🤡🤡🤡🤡🫡

Pola Amerike živi u teorijama zavjere a ostala polovina su religiozni Evangelisti koji vjeruje da će se Jevrej Džizus pojaviti kad se sruši Al Aksa džamija u Jeruzalemu. Neka su im vanzemaljci i Netanijahu na pomoći. Nismo ni mi bolji kad nam Reis ući “kišnu dovu” 😂

Kritično razmišljanje je neophodno za opstanak

E kome to više nije jasno da mi tkzv zemljani nismo sami u univerzumu. Ja neznam kome to više treba nacrtati? No, u svakom slučaju naravno da treba imati na umu da nisu svi prijateljski raspoloženi prema nama stanovnicima naše planete. Pa pogledajte samo koja neprijateljstva vladaju na ovoj jadnoj planeti jednih prema drugima i po tom pitanju smo cijelom univerzumu zanimljivi. Da ima svega i svačega a što niko ne može objasniti pa i pojave UFOa e to ćemo tek u nama bliskoj budućnosti tek znati, a ako se nedozovemo pameti, odosmo mi svi u atome! ka GRUNF POTPUNO SU U PRAVU. I ja vjerujem da su nam davali COVID injekcije sa mikročip sa nas Vlada kontroliraju i da se COVID I MonkeyPox šire preko 5 G telefonske mreže. Mnogo mojih prijatelja iz USA misli isto jer ne uzimaju lijekove.

/ Najnovije