Korisnici Instagrama masovno prijavljuju probleme: "Ovo je bizarno. Izgubila sam 1.000 pratioca"

4
Radiosarajevo.ba
Korisnici Instagrama masovno prijavljuju probleme: "Ovo je bizarno. Izgubila sam 1.000 pratioca"
Foto: Pexels.com / Ilustracija

Korisnici društvene mreže Instagram masovno prijavljuju probleme. Tačnije, radi se o porukama koje su dobili da je njihov profil suspendiran, dok je razlog za to nepoznat.

Prema DownDetectoru, problemi su počeli oko 13:08 sati i to širom svijeta. Razlog ovih poteškoća je nejasan, a neki korisnici prijavljuju da su im računi suspendovani.

Drugi korisnici prijavljuju gubitak pratilaca, potencijalno zbog toga što su suspendovani korisnici uklonjeni iz broja pratilaca.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

"'Svjesni smo da neki od vas imaju problema s pristupom svom Instagram računu. Istražujemo to i izvinjavamo se zbog neugodnosti", poručeno je putem Twittera računa Instagrama.

MailOnline je kontaktirao Metu, kompaniju koja je vlasnik Instagrama, za daljnji komentar.

Trenutno, konkretno do 15 sati, prijavljeno je više od 6.600 komentara.

"Šta se dešava, moj nalog je obrisan nasumično bez objavljivanja sadržaja koji bi bio neprikladan... Hoće li biti moj račun izbrisan?", "Instagram je upravo nasumično suspendovao moj nalog... ovo je bizarno!", "Izgubila sam više od 1.000 pratioca - šta se dešava?", glase samo neki od komentara objavljeni nekoliko zadnjih minuta na stranici DownDetector - gdje se i prijavljuju problemi.

Problemi na Instagramu/ 31. oktobar 2022. godine

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije