Kompanije m:tel i Huawei premijerno predstavile Huawei P9

Radiosarajevo.ba
Kompanije m:tel i Huawei premijerno predstavile Huawei P9
Huawei P9, mobilni telefon koji je uzdrmao svijet mobilne telefonije, a prvi put u BiH predstavljen je u Banjoj Luci, 17. maja.

Brojne zvanice, kao i predstavnici medija, imali su priliku da se upoznaju sa vrhunskim kvalitetom i revolucionarnim performansama Huawei P9 modela.

Ovaj uređaj je proizvod saradnje svjetski poznatih kompanija Huawei i Leica, a na našem tržištu je dostupan korisnicima u sklopu ponude kompanije m:tel.

U ime kompanije m:tel, okupljenima se obratio Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju: "Od nas ste navikli da pratimo savremene trendove kada su u pitanju telekomunikacije, pa je tako i ovoga puta.

U saradnji sa kompanijom Huawei predstavljamo i ovaj izuzetni model, Huawei P9, uređaj koji je već izazvao veliku pažnju među korisnicima širom svijeta. Sada je moguće rezervisati Huawei P9 putem zvanične m:tel Facebook stranice, a uskoro će biti dostupan u poslovnicama m:tel-a.

Interesovanje koje vlada za ovim uređajem govori nam da je Huwaei ponovo napravio sjajan posao, a kompanija m:tel je lako prepoznala kako kvalitet pametnog telefona P9, tako i potrebe svojih korisnika", istakao je Mišić.

Prepoznatljiv Huawei kvalitet i dizajn, uz jedinstvene i revolucionarne karakteristike u oblasti fotografije, čine ovaj uređaj jednim od glavnih konkurenata u svijetu mobilne tehnologije. Specifičnost Huawei P9 mobilnog telefona ogleda se prvenstveno u dvostrukoj leđnoj kameri od 12 megapiksela sa dva sočiva, koja omogućava brzo i precizno fokusiranje u bilo kakvom okruženju.

 

„Huawei P9 je zapravo spoj vrhunskih tehnoloških rješenja koja će, između ostalog, omogućiti korisnicima brzo konektovanje i pristup socijalnim mrežama, a sve uz zagarantovanu sigurnost“, naveo je Dalibor Ritan, generalni direktor terminalnog odjeljenja kompanije Huawei u BiH.

Potpuno novi Kirin 955, osmojezgarni procesor, novitet je koji čini ovu hardversku postavku jednostavnom i za pokretanje posljednje verzije operativnog sistema Android. Elegantan dizajn i neprikosnovena funkcionalnost i preciznost doprinose vrhunskom kvalitetu ovog uređaja koji je svojim pojavljivanjem postavio visoke standarde u svijetu mobilne telefonije.

Kompanija Huawei je osim osnovne garancije od dvije godine, svim korisnicima koji se registruju za VIP Gold članstvo omogućila produženu garanciju na tri godine, kao i tri mjeseca garancije na touch panel i priliku za zamjenu uređaja tokom tri mjeseca nakon kupovine. Više informacija o ovim opcijama kao i načinu registracije potražite na http://consumer.huawei.com/minisite/ba/vipservice/.

Kompanija m:tel se pobrinula da Huawei P9 učini dostupnim za svoje korisnike, koji mogu postati vlasnici ovog uređaja za samo 1KM u sklopu Moj Mix Vip tarife. Više informacija o ovom i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude možete saznati putem stranice mtel.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije