Jedna od najočekivanijih igrica u godini: FIFA 20 je već dostupna

Radiosarajevo.ba
Jedna od najočekivanijih igrica u godini: FIFA 20 je već dostupna
Foto: EA / FIFA 20

Video igrica FIFA 20 je već dostupna na internetu. Jedna od najočekivanijih igrica ove godine donosi mnoštvo poboljšanja u odnosu na prethodna izdanja.

Onima koji koriste računare za igrice, kao i onima koji igraju Xbox i Play Station dostupno je trial izdanje FIFA-e 20, piše portal LADBible.

Trial izdanje nove FIFA-e je igračima dostupno samo deset sati. Da biste bili među prvima koji zna šta donosi ova igrica, morate platiti skoro devet maraka mjesečno ili više od 44 marke godišnje Electronic Artsu - tvorcu popularne igrice. Toliko košta online pristup.

Osim brojnih poboljšanja koja će doprinijeti većem užitku igranja, u FIFA-i 20 je više od 100 pjesama kojima je predstavljeno 20 država svijeta.

Do 27. septembra bit će dostupna potpuno izdanje FIFA-e 20 igračima Play Stationa 4, Xboxa, Nintenda Switch i korisnicima Windows operativnog sistema, navodi portal LADBible.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije