iPhone 15 Pro Max ima ozbiljne probleme s ekranom

0
Radiosarajevo.ba
iPhone 15 Pro Max ima ozbiljne probleme s ekranom
Foto: X.com / iPhone

Izgleda da nova iPhone 15 Pro serija ima dodatnih poteškoća s kvalitetom proizvoda.

Novi telefoni bili su izloženi mnogim problemima otkako su se pojavili, uključujući probleme sa strukturnim integritetom telefona, kao i probleme sa završnom obradom od titanijuma na kućištima telefona, do toga da se telefoni pretjerano zagrijavaju.

Sada se pojavio još jedan problem, koji je jednako ozbiljan, ako ne i veći od problema koji su se ranije pojavljivali, a ovaj put korisnici iPhonea 15 Pro Max prijavljuju probleme sa spaljenim ekranom.

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Prema reklamacijama nekih iPhonea 15 Pro Max korisnika, novi telefoni pate od nekih ozbiljnih problema sa spaljenim ekranom.

Gledajući slike, prilično je očigledno da nešto nije u redu s panelima na novom iPhoneu 15 Pro.

Jasno da je spaljivanje ekrana već viđen problem s OLED displejima, ali to nije tako čest slučaj na telefonima. Povremeno se ti problemi jave na OLED televizorima koji su dugo u upotrebi, a čak ni tada problem nije tako ozbiljan kao ovaj koji se sada pojavio. Međutim, kod iPhonea ovo nije izolovan problem, jer ga je već nekoliko korisnika prijavilo.

Još uvijek nismo sigurni kako će Apple to riješiti. Međutim, ako imate problema sa spaljenim ekranom na vašem iPhone 15 Pro Max ili bilo kom drugom modelu, savjet je da kontaktirate Apple i tražite zamjenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije