Problemi / Instagram se pokvario, ljudi pišu: "Prikazuje mi samo stare objave"

26. 05. 2022. u 21:58:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Čini se da aplikacija Instagram ne radi normalno jer su brojni korisnici širom svijeta prijavili probleme.

Neki korisnici su odjavljeni iz aplikacije i uopće joj ne mogu pristupiti, dok drugi vide prazne postove sa slikama ili imaju problema s učitavanjem slika.

Drugi ipak vide isključivo starije slike na vremenskoj liniji koje su prvobitno objavljene prije nekoliko sedmica ili mjeseci ili ne mogu učitati priče i komentare.

Meta još nije komentirala prekid, ali na web stranici Downdetector postoje brojni izvještaji korisnika koji imaju problema.

"Feed ne radi. Sve su postovi stari više od sedam dana. I ne mogu preći više od nekoliko postova. Ne ažurira feed", napisao je jedan od korisnika na stranici Downdetector.

"Pojavljuje mi se crna linija na pisanju u razgovoru", dodao je drugi.

"Nije moguće pomicati sadržaj prema dolje na news feedu", napisao je još jedan od korisnika, dok je četvrti dodao: "Svi moji dm-ovi su kao da su pokvareni. Svi su crni i ako je više od rečenice, sredina je sva siva. Osim toga, ne primam ni dm obavještenja".


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)