Impresivni snimak: Ovako se planeta Zemlja mijenjala u zadnjih 100 miliona godina

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Procitajte si naslov.

Imate li snimak iz vremena prije 100 milijuna godina? Ajte sad, uzmite klikercice ili autice...

Cuclo

Sve znaju, sve se uklapa, sve je logicno a onda za jedan virus gripe nemaaa lijeka. Na silu gurase ovu mRNA, te 95% efikasna, te, 90, te 80, te 60, pa udri buster, pa 30% i fijasko...zato iznenaditis hara zadnje 2 godine. Nidje veze, bujna masta

Jes, jes

Prvo i prvo, Zemlja je ravna ploca. Drugo i drugo, Bill Gates, 5G, vakcina, chemtrail i tako to. Veze nemate, hajte vamo kod nas na Facebook pa se educirajte.

/ Najnovije