Hit na Tiktoku: Tinejdžerica iznajmila stan, ali nije imala pojma gdje dolazi

0
Radiosarajevo.ba
Hit na Tiktoku: Tinejdžerica iznajmila stan, ali nije imala pojma gdje dolazi
Foto:PrtSc/jutarnji.hr. / Madison Kohout

Kad se 19-godišnja Madison Kohout iz Oklahome, preselila u lijep stan u novom apartmanskom kompleksu u Piggottu u Arkansas Cityju, nije puno razmišljala o prosječnoj dobi svojih komšija.

Tek nakon sedmicu dana u novom domu, primijetila je znak na ulazu u naselje od deset stambenih jedinica, i tad je shvatila da se zapravo preselila u zajednicu za starije, prenosi Jutarnji.hr.

"Pomislila sam oh, Bože, ne mogu vjerovati da sam to učinila!",  izjavila je Madison, koja je odlučila graditi novi život u Piggottu nakon što se prošle godina na TikToku povezala i zbližila s Lori Parker.

Jedna drugoj su komentarisale snimke koje su obje objavljivale i tako se između njih rodilo pravo prijateljstvo.

"Dirnula me u srce, osjećam se kao da je već dugo znam", izjavila je Lori o 19-godišnjoj Kohout, koja je roditeljski dom napustila sa 17 godina zbog, kako kaže brojnih izazova s kojima se susretala dok je odrastala.

Madison je u jednom TikTok videu otkrila kako se morala sama izdržavati, a drugom prilikom na društvenoj mreži objavila je kako već dugo nije slavila Dan zahvalnosti s porodicom.

Vidjevši to, gospođa Parker pozvala ju je u Arkansas. 

"Odmah su me osvojili, bili su tako dobri prema meni", rekla je 19-godišnjakinja.

Lori, koja sa suprugom Shawnom ima četvero djece, predložila je Madison da se preseli u Piggott kako bi mogla biti bliže njenoj porodici.

Mlada djevojka je u martu to i učinila, a kad je napokon pronašla stan i potpisala mjesečni najam, nije imala pojma da će se preseliti u kompleks za starije osobe.

Ova 19-godišnjakinja svoj novi život često dokumentira na TikToku, a otkako se preselila u Piggott, broj pratitelja povećao joj se s 30.000 na više od 92.000.

"Nekim komšijama sam pokazala dio svojih TikTok videozapisa i svidjeli su im se. Uživam u našem prijateljstvu i njihovim životnim pričama. Zapravo se osjećam blagoslovljeno, kao da sam na dar dobila nove, fenomenalne bake i djedove, puno njih!

Paze na mene, pozivaju me na večere, čak mi ostavljaju grickalice pred vratima! Puno učim od njih, fascinira me kako su svi uspjeli u svojim životnim izazovima", otkriva 19-godišnjakinja.

Zaključuje kako planira nastaviti živjeti u kompleksu, a nada se da će u skoroj budućnosti uspjeti napisati i knjigu o svojim novim komšijama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije