Fortnite još uvijek ne radi: Razlog je crna rupa

Radiosarajevo.ba
Fortnite još uvijek ne radi: Razlog je crna rupa
FOTO: Facebook / Fortnite

Popularna videoigra Fortnite je nakon završetka 'kataklizme' postala skoro potpuno neaktivnom, ostavivši milione igrača diljem svijeta da doslovno gledaju u animiranu crnu rupu na sredini ekrana.

Igrači jedne of najpopularnijih videoigara na svijetu već nekoliko sati gledaju u crnu rupu. Fortnite je uoči dolaska nove sezone ili čak cijelog novog poglavlja doslovno prestao funkcionirati gdje god ga igrali - na računalu, na konzoli ili na smartfonu. Fanovi i insajderi tvrde da se radi o 'performansu' iza kojeg se krije nova verzija igre koja dolazi u paketu s potpuno novom mapom, piše Tportal.hr.

Igrači koji se nisu mogli prijaviti u igru za vrijeme eventa sada više ne mogu uopće ući u igru, s obzirom da su likovi i lobi također završili u crnoj rupi. Kako bi nastavili s teatralnim nastupom, kreatori igre su čak izbrisali sve objave na službenom Fortnite Twitteru i Trellou. PlayStation je, u međuvremenu, igrače obavijestio da crna rupa nije 'posisala' njihove V-buckse.

Glasine o novoj mapi za Fortnite kolaju već dulje vrijeme, premda nije još jasno o kakvom rasponu promjena je ovdje zapravo riječ. Prije dolaska crne rupe Epic je raspleo priču o nekoliko putnika kroz vrijeme koji se poigravaju sa historijom Fortnitea, a o kojima su igrači mogli više saznati pomoću audio blogova koje je moguće nabaviti vršeći misije unutar igre. Fortniteov dućan za emotikone također je do nedavno nudio emotikone za komunikaciju s posjetiteljima (moguće je birati pozdrav dobrodošlice ili jasnu poruku da idu kući). Epic je prošlog petka također objavio Tweet 'kraj je blizu', a nedavno nakon dolaska crne rupe stigla je objava 'ovo je kraj'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije