Fascinantno: NASA-in teleskop snimio galaksije udaljene od Zemlje 180 miliona svjetlosnih godina

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Svijetlost

Ovo saznanje i fotografije bi trebalo dijelit po raznim bogomoljama i pitat sto mislite gdje se Bog smjestio sa svojom ekipom ?

tuner

novinarcicu procitaj "Salmon’s preliminary analysis, made with Hubble and Spitzer’s data, estimates that the image captured the galaxy as it was 13.3 billion years ago, about half a billion years after the Big Bang It also suggests that SPT0615-JD ". Znaci fascinira nas ovo 180 miliona i tebi je to nevjerovatno?

Alf

Ovo saznanje i fotografije bi trebalo dijelit po raznim bogomoljama i pitat sto mislite gdje se Bog smjestio sa svojom ekipom ? ka Svijetlost Ti nemas pojma sta mlatis. Bog se ne smjesta i to budaletino nije neki ciko gore. Vidis li magnetne silnice? Gravitaciju? Ne vidis krampu pa pisi da ne postoje. Ali prvo da naucis da se pise Svjetlost bez slova i. Za tebe je i to kvantna fizika.

Boga je izmislio covjek

Ti nemas pojma sta mlatis. Bog se ne smjesta i to budaletino nije neki ciko gore. Vidis li magnetne silnice? Gravitaciju? Ne vidis krampu pa pisi da ne postoje. Ali prvo da naucis da se pise Svjetlost bez slova i. Za tebe je i to kvantna fizika. ka Alf Kako si glup!

Attenti al cane

Gravitacija nastaje jer zemlja rotira oko svoje ose. Drugo, danas je moguce snimiti magnetne silnice. Trece, ispravljas komentatora pod nickname "svijetlost" a imenicu bog si napisao velikim slovom. Prosvijetli se i procitaj nesto osim vjerske literature, knjige nikad jeftinije nisu bile.

/ Najnovije