Evo kako živi čovjek koji ima pet PlayStation 5 konzola

0
Radiosarajevo.ba
Evo kako živi čovjek koji ima pet PlayStation 5 konzola

Znate da ste starkelja na internetu ako se sjećate tipa koji je davne 2009. izbacio humoristično-provokatorski video na temu “Ja imam tri PlayStationa 3”.

Kad je izašao PlayStation 4, isti je tip nabavio, pogađate – četiri PlayStationa 4. I bilo je samo pitanje vremena kada će se tradicija nastaviti s pet PlayStationa 5.

Nastavila se prekjučer kad je tip s kanala loadingreadyrun objavio iščekivani video pohvalivši se sa svojih pet komada PlayStationa 5.

Iako je godinama ranije njegov humor bio neshvaćen od strane mnogih, sada je većina ljudi svjesna da se tip šali kad se hvali blagodatima posjedovanja pet konzola odjednom.

Ako ništa, svaki mu je kadar genijalan čisto iz zbog svih načina na koje slaže svoje konzole.

Na kraju ipak otkriva i neočekivani preokret – zapravo ima sedam PlayStation 5 konzola, pa će dvije pokloniti svojoj publici za Božić.

Taj dio ga vjerovatno spašava, s obzirom da situacija s nestašicom PlayStation 5 konzolama na tržištu nekima nije baš za smijanje, prenosi hcl.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije