Etički haker Dino Nanić o sigurnosnim propustima i kako zaštititi svoj nalog

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@@@@@

Cuj antivirus pomaze.nikad i nikom nemoze pomoci zato sto su to firme koje prikupljaju podatke o korisnicima i prodaju ih firmama.virusi do podne,antivirusi popodne.dobro se cuvajte ovih firmi navodnih antivirusa,automatski dolaze do vasi podataka,oni vas nece pokrasti,oni rade posredno i za druge.nemate potrebe za tim,samo neotvarajte svasta,i cuvajte pasvorde,napravite jake pasvorde.

Veritas

Ma neka me hakira. Nema ništa skriveno. Jedino može napraviti štetu uređaju i uzalud izgubiti vrijeme. Šta ima mene hakirati. Neka hakira ove političare i ,,kontraverzne" biznismene.

Gulliverus

Ove mlade hakere uhvate na nedjelu i onda ih država počne ucjenjivati pa moraju da rade za nju i da upadaju u sisteme onima kako država odabere, najčešće ilegalno bez sudskog naloga...

/ Najnovije