BiH hitno treba Svemirsku agenciju: Naša prilika za tehnološki napredak i privlačenje investitora!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jel'...

Ovo neka zahebancija? Pa mi zmigavac ne znamo dati kad mijenjamo smjer vožnje....od stoke nas razlikuje samo to sto nemamo krzno.

GRUNF

O ljudi čujte i po čujte! Jel ovo moguće. Pa mi imamo takve političare i školovan kadar ( čitaj podoban) a tek o finansijama da i ne pričam pa nije mi jasno da već nismo sami lansirali svojom raketom barem jedno 10 ak satelita u orbitu? Samo ima jedan problem ovdje. Kako će se zvati naši sateliti. Tu tek ima da zapne tako da, piši propalo, ali, ako će kakav satelit da odnese u orbitu ove naše sjajne i bajne političare e onda sam za. Ako treba lično ima s raketom da ih lansiram na nebesa, ali bez mogućnosti povratka. Ohhoooho ja još ne vjerujem šta pročita. Ohhoohhoo ha ha ha!

hhh

Za početak bilo bi dobro par opservatorija kvalitetnih da imamo, ostalo postepeno. Ne znam da li ih i ima više kvalitetnih kod nas?

pljuc

hebo vas ovaj naručeni tekst i shebani novinar što ga lektorisao...

Ostajte ovdje

Ovo neka zahebancija? Pa mi zmigavac ne znamo dati kad mijenjamo smjer vožnje....od stoke nas razlikuje samo to sto nemamo krzno. ka Jel'... Sve samo kentaurri i kentaurrke ... zuje kraj hameričke i švabske hambasade...

Je li to

***

Pitam

za prijatelja una travnickom sveucilistu- Koja diploma treba za satelite?

071

Eto prilike za novi smjer u Travniku. Jedva cekam poluretardiranog javnog sluzbenika sa diplomom astrofizicara.

Je li

to radio sarajevo postao satiricni portal?

Valter

Nekome obecana radna mjesta u toj organizaciji koja je nepojmljiva za države poput Bih koja su naravno na budetu

Auuuu

"privlačenje investitora" eto Spacex i NASA imaju da polude za Bosnom kad vi tu vasu igracku sa dijelovima od ves masine lansirate u svemir.

/ Najnovije