Bh. digitalna asistentica među najbolje rangiranim na svim javnim Viber računima

Radiosarajevo.ba
Bh. digitalna asistentica među najbolje rangiranim na svim javnim Viber računima
Sjajni chatbot proizvod "Cadence digital assistant" iz Bosne i Hercegovine je primjer izvrsnosti i globalne kompetentnosti.

Živimo u eri masovne automatizacije i robotizacije društva gdje je borba neumoljiva. Tehnološka revolucija mijenja način poslovanja u svijetu a time određuje i ekonomski učinak. Viber broji milijardu korisnika, a Cadence zauzima trenutno 16. mjesto i jasno pokazuju da je među najbolje rangiranim u Viberu svih javnih računa (eng. Public accounts) u svijetu.

Da je konkurencija na poziciji javnih računa vrlo ozbiljna primjer su i Mercedes-Benz (26. mjesto), Pepsi (127. mjesto)....

Cadence se može upotrijebiti za rješavanje globalnih problema u budućnosti. S 3 miliona trenutno aktivnih korisnika njene informacije se mogu upotrijebiti za rješavanje ljudskih problema te u praktične i korisne svrhe društva.

Osim što je kao avatar lijek-terapija, “Cadence” koristi i EFT – tehniku emocionalne slobode, koja se pojavila u ranim devedesetim, a čiji je osnivač Gary Craig. Tako s Cadence na Viberu ne tipkamo već tapkamo na ponuđene odgovore. Negativne emocije i stres stvaraju blokade energije u organizmu. Takpanje po telefonu radi na takav način, da uspostavlja normalan protok energije u našem tijelu. Cadence posljedično obogaćuje nacionalni duh i povećava nacionalnu vidljivost.

Širenjem informacijskih i komunikacijskih tehnologija može pomoći u ostvarivanju razvojnih ciljeva države. Tehnološki povezan i pismen svijet sa sobom nosi
obrazovne i kulturne prednosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije