Besplatno preuzmite dvije zanimljive igre

0
Radiosarajevo.ba
Besplatno preuzmite dvije zanimljive igre
Foto: Twitter / Besplatno preuzmite dvije zanimljive igre

Volite istraživati i otkrivati nove-stare igrice ali baš i niste neki fan online kupovine i plaćanja?

Donosimo vam jednostavan način da se potpuno besplatno zabavite na vašem računaru ili laptopu uz dvije računarske igre vrijedne skoro 35 eura.

Na stranicama online trgovine Epic Games Store je, u sklopu besplatne promocije do 1. jula moguće preuzeti i zaigrati dvije arkadne igrice: Horizon Chase Turbo i Sonic Mania.

Utrkivanje u igri Horizon Chase Turbo nadahnuto je detaljima iz 1980-tih i 1990-tih godina. U fokusu su automobili i pun gas koji ih vodi po mnogobrojnim zanimljivim mjestima.

Ako se odlučite za igricu Sonic Mania, i tu možete očekivati avanture koje će se prikazati u retro 2D grafičkom okruženju, pa nema sumnje da će ovo zabavno okruženje također pružiti zabavu.

Kupovina bez kartica

Podsjećamo da za besplatno preuzimanje ovih igrica nije potrebno unositi informacije sa debitnih ili kreditnih kartica.

Neophodno je izvršiti jednostavnu registraciju za vaš Epic Games račun koji će, nakon prijavljivanja, ujedno služiti i kao mjesto za stvaranje vaše kolekcije igrica.

Nakon potvde narudžbe te preuzimanja igrice u kolekciju, na e-mail adresu navedenu u registraciji ubrzo će doći račun odnosno potvrda o kupovini sa iznosom od 0 eura što za originalne igrice baš i nije tipična cijena u nekoj klasičnoj fizičkoj ili online trgovini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije