Zvijezda 'Prijatelja' iznenadila fanove: Šta si uradila s licem?

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezda 'Prijatelja' iznenadila fanove: Šta si uradila s licem?
Foto: Screnshot/Youtube / Courteney Cox

Glumica Courteney Cox, najpoznatija po ulozi Monice u popularnom sitcomu Prijatelji, gostovala je u emisiji The Graham Norton Show, gdje je pričala o svojoj novoj seriji, ali pažnju je privukao njen neprepoznatljiv izgled.

Glumica je promovisala svoju novu seriju Shining Veil, a gledatelji popularne emisije su komentirali njeno gotovo neprepoznatljivo lice, ali i ponašanje tokom emisije.

Gledatelji su, naime, komentirali da se ponaša čudno te da ostavlja dojam kako ne želi biti u emisiji. Smatraju da je zbog njenog distanciranog ponašanja voditelju bilo jako teško razgovarati s njom, piše Index.

FK Velež poslao poruku Sergeju Barbarezu nakon što je izabran za selektora BiH

FK Velež poslao poruku Sergeju Barbarezu nakon što je izabran za selektora BiH

"I ja sam sinoć gledala The Graham Norton Show i Courteney Cox je izgledala jako čudno. I dalje djeluje kao draga osoba, ali sada ima čudan izraz lica", komentirala je jedna gledateljica na Twitteru.

Mnogi su komentirali da je glumica prije bila ljepša te misle da je pretjerala s botoksom pa da zato ima "plastičan" izraz lica.

"Courtney Cox izgleda kao da je doživjela užasnu nesreću tokom plastične operacije i da je posljednjih 20 godina provela na operacijskom stolu uzaludno pokušavajući to popraviti", komentirao je jedan korisnik.

"Šta je napravila s licem?" komentirala je jedna gledateljica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije