Jennifer Aniston pozirala u ručniku: Novom objavom podsjetila na seriju "Prijatelji"

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston pozirala u ručniku: Novom objavom podsjetila na seriju "Prijatelji"
Foto: Instagram / Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (52) jedna je od omiljenih holivudskih zvijezda otkad se 90-ih proslavila u seriji 'Prijatelji' kao Rachel Green i žene su počele kopirati njena modna izdanja i frizuru.

Glumica je na Instagramu pokazala da nema problema s pokazivanjem svog lica bez šminke poput mnogih njenih kolegica. 'U redu, vlaga... Idemo', napisala je Jennifer uz selfie.

Pozirala je samo u ručniku, u prirodnom izdanju i otkrila da joj se kosa nakovrčala. Dobila je mnoštvo komplimenata fanova dok su se neki našalili prisjetivši se serije 'Prijatelji'.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

'Kraljica', 'Da, prirodne kovrče', 'Seksi kosa nakon spavanja', 'Ljepota', 'Lijepa si', 'Kosa Monice Geller na Barbadosu', 'I dalje se ne može natjecati s Monicom', 'Bez mane', 'Tvoja kosa, tvoje lice. Zaljubljena sam', komentirali su.

Inače, Jennifer je nedavno otkrila da je počela primjenjivati intermittent fasting dijetu koju prakticira puno njezinih kolega iz Hollywooda. 'Ja sam na intermittent fasting dijeti i ne jedem doručak, piše Story.hr.

Primijetila sam značajnu razliku kada ne jedem krutu hranu po 16 sati', rekla je glumica.

Ujutro je dozvoljena kafa, a Jennifer često uz to popije i sok od celera koji je ove godine postao jako popularan u fitness svijetu. Novu dijetu otkrili su i brojni slavni poput Kourtney Kardashian, Halle Berry, Kate Walsh i Hugha Jackmana koji su vrlo brzo počeli dobivati sjajne rezultate.

Intermittent fasting može se primjenjivati na razne načine. Primjerice, možete postiti i jedan ili dva dana u sedmici, a neki poste i svako drugi dan. Slično poput 16/8 metode, možete i preskakati jedan obrok u danu, a oni najhrabriji odrade trening za vrijeme posta od 18 do 20 sati, a obrok ili dva pojedu u pauzi od dva do četiri sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije