Marvelova zvijezda: Crna udovica se udala po treći put

0
Radiosarajevo.ba
Marvelova zvijezda: Crna udovica se udala po treći put
Foto: Instagram / Scarlett Johansson

Holivudska zvijezda Scarlett Johansson udala se za glumca Colina Josta, treći put ušavši u bračnu luku, a vjenčanje je održano na "intimnoj ceremoniji" tokom vikenda, objavljeno je u četvrtak.

Johansson prošle godine najplaćenija glumica, zvijezda Marvelove Crne udovice koja "debelo" kasni s premijerom u kinima zbog pandemije koronavirusa, vjenčala se u "prisustvu najbliže porodice i prijatelja, u skladu sa sigurnosnim preporukama zbog COVID-19".

Uplovljavanje u novu bračnu luku ona je objavila preko humanitarne organizacije Meals on Wheels.

"Njihova želja je da pomognu osjetljivoj skupini starijih ljudi tokom ovog teškog vremena podupirući @mealsonwheelsamerica," napisala je ta organizacija na Instagramu, pozvavši sve da daju donacije.

Tridesetpetogodišnja glumica zaručila se u maju prošle godine za pisca emisije Saturday Night Live i glumca Josta (38) nakon dvije godine veze.

Njujorčanka po rođenju bila je ranije udata za kanadskog glumca Ryana Reynoldsa i francuskog novinara Romaina Dauriaca, prenosi Hina

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije