Zvijezda filma Scarface: Michelle Pfeiffer kao da ne stari, sa 64 godine izgleda bolje nego ikad

1
Radiosarajevo.ba
Zvijezda filma Scarface: Michelle Pfeiffer kao da ne stari, sa 64 godine izgleda bolje nego ikad
Foto: Instagram / Michelle Pfeiffer i sestre

Slavna holivudska glumica Michelle Pfeiffer (64) često pokazuje koliko je njena ljepota bezvremenska i koliko ne stari, a dokaz je i najnovija fotografija na kojoj sa sestrama, Deedee i Lori, pozira bez šminke. Svi su iznenađeni njezinom prirodnom ljepotom u godinama.

"Nema boljeg načina da provedem 4. juli nego sa svoje dvije prekrasne i briljantne sestre. Tako sam sretna. Nadam se da ste i vi svi imali lijep dan", napisala je Michelle uz fotografiju koju je podijelila sa svoja 2,3 miliona pratitelja.

I u mladosti je Michelle bila iznimno lijepa, svi su je nazivali 'holivudskom slatkicom', 'glamuroznom ljepoticom', a ni danas situacija nije ništa drugačija.

Ustavni sud donio odluku: Hoće li SNSD-u biti oduzet mandat četvrtog delegata u Domu naroda BiH?

Ustavni sud donio odluku: Hoće li SNSD-u biti oduzet mandat četvrtog delegata u Domu naroda BiH?

Sa svoje 64 godine izgleda fenomenalno, kao da ne stari, a fanovi je uvijek zbog toga pohvale. Nekad je znaju i priupitati da im otkrije tajnu tako dobrog izgleda.

"Ne zaustavljam se često i komentarišem profile slavnih. Ali moram reći, hvala vam. Hvala vam što niste svoje lice napunili filerima, hvala vam što dopuštate prirodno starenje", glasi jedan od komentara na Instagramu.

"Sjećam se filma 'Scarface' iz 1983. i izgledaš sjajno kao i tada, čak i bolje", piše drugi pratitelj.

"Ti kao da ne stariš, uvijek ćeš biti prirodna ljepotica", zaključio je treći fan.

Osim što joj je lice besprijekorno, bivša žena mačka dobiva često komplimente i na račun svoje vitke figure, pa su joj tako mnogi komentirali kako bi joj dobro stajao crni kostim od lateksa kojeg je nosila 1992. u filmu 'Žena mačka'.
Glumila je ona i u drugim filmskim hitovima, a jedno vrijeme je i bila odsutna sa filmske scene jer se posvetila porodici.

Podsjetimo, Michelle se dvaput udavala. Prvi put s Peterom Hortonom 1981. godine, a sedam godina nakon su se rastali jer su oboje bili previše predani svom poslu.

U međuvremenu je bila s glumcem Fisherom Stevensom (58) i Johnom Malkovichem (68), a onda se po drugi put, 1993. godine udala za producenta Davida E. Kelleyija (66), s kojim je i danas u braku. Najprije su posvojili kćer Claudiju Rose, vjenčali se, a devet mjeseci nakon rodio se i njihov zajednički sin John Henry. Budući da su prije braka postali roditelji, nisu nikada otišli na medeni mjesec, piše 24sata.hr.

Michelle Pfeiffer
Foto: Facebook: Michelle Pfeiffer

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije