Zvijezda filma Fast & Furious plaća visoku cijenu razvoda, čak 6,6 miliona dolara

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezda filma Fast & Furious plaća visoku cijenu razvoda, čak 6,6 miliona dolara
Foto:PrtSc/Instagram / Jordana Brewster i Andrew Form

Zvijezda jednog od najpopularnijeg filma "Fast & Furious", Jordana Brewster, postigla je dogovor u brakorazvodnoj parnici sa bivši mužem Andrew Formom.

Na osnovu pravnih dokumenata, 41-godišnja glumica će dobiti njihovu zajedničku kuću u LA ali uz dogovor da Formu plati šest miliona dolara, piše Celebrity Nine.

Međutim, u dokumentima se navodi da nijedna strana neće platiti supružnika, te da glumica nije dužna dati dio svog novca zarađen u novom filmu F9 "The Fast Saga".

Film je do sada zaradio više od 287 miliona dolara u zemljama širom svijeta, a u većini slučajeva, glavne zvijezde filma dobijaju i bonuse i procenat od zarade prodatih ulaznica za kino.

S obzirom da je datum njihovog razvoda bio 13 maj 2020, svaka zarada nakon toga se treba računati kao njihova zasebna imovina koju ne trebaju dijeliti.

Ovaj slavni par je odluku o razvodu objavio prošle godine u julu nakon 13 godina braka tokom kojeg su dobili dva sina, Juliana i Rowana.

Brewster je Forma, inače filmskog producenta, prvi put upoznala 2006. godine na snimanju filma "Teksaški masakr motornom pilom". Vjenčali su se samo dvije godine nakon toga.

U intervjuu koji je Jordana dala za magazin Glamour, istakla je kako je po njenom mišljenju bila previše mlada kada se odlučila za brak sa Formom.

"Većina problema u braku, nije bila njegova krivica. On jednostavno voli da radi, da bude na setu. Ja sam to znala i nije mi to predstavljalo problem, sve dok djeca nisu odrasla. Trebao mi je partner", izjavila je Brewster.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije