Zvijezda Čarlijevih anđela Jaclyn Smith oduševila izgledom u 76. godini

1
Radiosarajevo.ba
Zvijezda Čarlijevih anđela Jaclyn Smith oduševila izgledom u 76. godini
Foto: Instagram/ Jaclyn Smith / Stara postava Čarlijevih anđela

Prošlo je skoro pola stoljeća otkako se pojavila na našim ekranima u Čarlijevim anđelima. Ipak, čini se da je Jaclyn Smith jedva ostarila ni dana.

Ova 76-godišnjakinja izgleda jednako mladoliko kao i kada je glumila glamuroznu privatnu istražiteljku Kelly Garrett u američkoj TV seriji 1976. godine.

Jaclyn, koja je udata za kardiohirurga Breda Allena, koji je njen četvrti suprug, impresionirala je fanove svojim izgledom u 76. godini.

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Tako su neki od brojnih komentara na njenu sliku glasili:

"Izgledaš sjajno", "Divan ste par - nadam se da uživate", "Apsolutno divna"...

 Jaclyn Smith u jednoj od serija u kojoj je glumila - undefined

FOTO: Arhiv: Jaclyn Smith u jednoj od serija u kojoj je glumila

Jane nije pobornica estetskih zahvata, što je istaknula puno puta, i tvrdi da svoj mladoliki izgled duguje isključivo tjelovježbi i zdravoj prehrani.

"Šetam po plaži, vježbam pilates. Pokušavam ostati u formi i jesti zdravo, ali nikad nisam na dijeti i slično, sve je umjereno i to djeluje na mene" ispričala je glumica jednom prilikom, a tada je istaknula i da je jedan obrok na dan dobar trik.

"Ujutro prvo kafa, a kasnije hrana. Obično jurim negdje i zaboravim jesti do sredine dana. Moj partner David je na isprekidanom postu pa ne jede do 14 sati.

Ako ogladnim kasnije, pojest ću malo tamne čokolade i popiti čašu vina, to je obrok, zar ne?" objasnila je te se pohvalila da ima istu težinu kakvu je imala sa 17 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije