Prelijepa glumica rastužila mnoge svojom objavom za rođendan

0
Radiosarajevo.ba
Prelijepa glumica rastužila mnoge svojom objavom za rođendan
FOTO: Društvene mreže / Christina Applegate

Glumica Christina Applegate na svom Twitter profilu podijelila je emotivnu objavu na svoj 50. rođendan u kojoj je spomenula nedavno dijagnosticiranu bolest multiple skleroze.

"Da. Danas sam napunila 50 godina. I imam MS", objavila je glumica na Twitteru na svoj rođendan 25. novembra. 'Bilo je teško. Šaljem puno ljubavi svima vama danas.

Mnogi su danas u boli, a ja mislim na vas. Možemo li naći snage da podignemo glave. Moja je trenutno na jastuku. Ali pokušavam", napisala je Applegate na Twitteru.

Pratite uživo hitnu sjednicu Skupštine KS: Obratio se Admir Katica o sigurnosti u Sarajevu

Pratite uživo hitnu sjednicu Skupštine KS: Obratio se Admir Katica o sigurnosti u Sarajevu

Zvijezda kultne serije "Bračne vode" prvi put je javno obznanila da boluje od multiple skleroze još u augustu, otkrivši da je vijest primila 'nekoliko mjeseci' prije.

Osim velika podrške obožavatelja, kolegica iz serije "The Sweetest Thing", Selma Blair - koja također boluje od MS - uputila je Christini riječi podrške.

Christina je podvrgnuta dvostrukoj mastektomiji 2008. dok se borila protiv raka dojke, a 2017. godine je uklonila jajnike i jajovode kako bi izbjegla rak jajnika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije