Zvali su ih nasljednicima Šeherzade i Sulejmana: Turski glumci prekinuli vezu - šute o razlogu

0
Radiosarajevo.ba
Zvali su ih nasljednicima Šeherzade i Sulejmana: Turski glumci prekinuli vezu - šute o razlogu
Foto: Instagram / Hande Ercel i Kerem Bursin

Turske serije su odavno pridobile naklonost gledatelje širom svijeta, a posljednjih nekoliko mjeseci je aktualna 'Miriše na ljubav.'

Fanovi su zaluđeni glavnim zvijezdama Keremom Bursinom (35) i Hande Ercel (28) i preplavili su društvene mreže snimkama glumaca, pogotovo TikTok na kojem ne kriju razočaranje što su prekinuli.

Kerem i Hande pojavili su se u nekoliko serija, ali, publika ih je najviše zapazila na malim ekranima upravo u sapunici 'Miriše na ljubav'.

Bećirović i Komšić u New Yorku: 'Važno usvojiti rezoluciju kako bi se zaštitila istina o Srebrenici'

Bećirović i Komšić u New Yorku: 'Važno usvojiti rezoluciju kako bi se zaštitila istina o Srebrenici'

[instagram]tps://www.instagram.com/p/CV2XlX5IXSn/[/instagram]

Bursin je utjelovio arhitekta Serkana Bolata, a Ercel tumači Edu Jildaz koju je on susreo nakon što joj se zamjerio jer je stopirao njen fakultet, piše Story.hr.

Zbog toga sklope zanimljiv pakt i Eda mu pristane glumiti zaručnicu. Serija je osvojila srca gledatelja jer je puna komičnih i simpatičnih situacija između glavnih likova po čemu se dosta razlikuje od većine turskih sapunica.

Keremu i Hande zapravo nije bilo teško glumiti hemiju jer su se brzo svidjeli jedno drugome i započeli vezu.

Glumac je ostavio i djevojku zbog kolegice koja ga je očarala. Uskoro su krenuli dijeliti zajedničke fotografije na društvenim mrežama i šuškalo se da su zajedno, a svoju ljubav su potvrdili 2021. godine.

Tada su otputovali na Maldive i podijelili zajedničku fotografiju na Instagramu.

Fanovi su bili oduševljeni potvrdom glasina o njihovoj vezi i već im se predviđala veća popularnost od Šeherezade i Sulejmana, odnosno Berguzar Korel i Halita Ergenca koji su imali burnu ljubavnu priču. Neki su ih i proglasili njihovim mladim nasljednicima.

Ali, Kerem i Hande su prekinuli u manje od godinu dana prema napisima turskih medija dok drugi tvrde da je njihova veza trajala 18 mjeseci.

Njihova priča je došla kraju u januaru 2022. godine i to se moglo vidjeti po tome što su prestali dijeliti zajedničke fotografije.

Kasnije su se prestali i pratiti na Instagramu i mnogi su primijetili da je Hande izbrisala slike s Keremom, ali ostavila je one na kojima su sa ostalim glumcima iz serije 'Miriše na ljubav'. Glumac je obrisao fotografiju s Maldiva na kojoj je potvrdio njihovu vezu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cfg8Ie7K2UC/[/instagram]

Neko vrijeme se nije znalo što je presudilo paru i širile su se glasine da je Hande kriva za prekid. Neki su tvrdili da im je smetao pritisak javnosti. Ali, onda se pojavila druga informacija da ju je Kerem prevario i ostavila ga je čim je saznala.

Navodno je njihov prekid utjecao i na seriju 'Miriše na ljubav' jer je trebalo biti više epizoda, ali, nakon svega nekadašnjim ljubavnicima je prisjela zajednička saradnja.

Svađali su se i nisu mogli biti zajedno na setu zbog čega su fanovi ostali bez druge sezone popularne sapunice.

Kerem, kojeg smatraju jednim od najzgodnijih Turčina, posvetio se poslu nakon prekida s kolegicom i više puta se pohvalio na Instagramu suradnjom sa španjolskim zavodnikom Antonijem Banderasom.

Hande nije dugo tugovala za Bursinom i započela je vezu s glumcem Kanom Jildirimom (35), kako su izvijestili turski mediji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije