Lijepa Šeherzada odbrojava do rođenja kćerkice: "Hajde djevojko...čekamo te"

0
Radiosarajevo.ba
Lijepa Šeherzada odbrojava do rođenja kćerkice: "Hajde djevojko...čekamo te"
Instagram / Berguzar Korel

Jedan od najpoznatnijih turskih glumačkih parova Berguzar Korel i suprug Halit Ergenc odbrojavaju sitno do rođenja željno iščekivane kćerkice kojoj su odlučili dati ime Leyla. 

Nakon dva sina, Alija i Hana, ovi sretni roditelji ne kriju uzbuđenje zbog dolaska djevojčice. U to ime, priredili su zabavu, odnosno baby shower gdje su s najbližim članovima porodice i prijateljima, kako kažu, započeli odbrojavanje.

Poznata glumica se zahvalila prijateljicama koje su bile uz nju u najbitnijim trenucima, a dio atmosfere je podijelila s pratiteljima na Instagramu.

Potraga i dalje traje: Roditelji nestale curice Danke (2) ponovo su u policijskoj stanici

Potraga i dalje traje: Roditelji nestale curice Danke (2) ponovo su u policijskoj stanici

Objavivši video u kojem je objasnila da se nakon dugo vremena zagrlila sa svojim prijateljima na zabavi, istakla je kako su svi vakcinisani i da su imali PCR test prije nego što su došli u restoran.

"Godinu i pol smo svi čeznuli jedni za drugima, a sanjali smo o danu u kojem ćemo svi biti zajedno uz puno ružičaste boje i smijeha. Cijelo Hanovo djetinjstvo i moj porođaj smo bili sami jer se poklopilo sa pandemijom, stoga smo svi mnogo uživali u ovoj zabavi. Ovo je posljednja zabava s prijateljima prije rođenja na kojoj smo se svi super zabavili. Hajde djevojko, dođi kao voda, sa zdravljem, radošću, lakoćom, čekamo te", napisala je, između ostalog, Berguzar ispod niza fotografija na kojima se može vidjeti kako je posebnu pažnju posvetila svakom detalju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije