Sulejman i Šeherzada otkrili spol djeteta: "Nismo planirali, ali presretni smo"

0
Radiosarajevo.ba
Sulejman i Šeherzada otkrili spol djeteta: "Nismo planirali, ali presretni smo"
Foto: Instagram / Sulejman i Šeherzada

Berguzar Korel, glumica poznatija kao lijepa Šeherzada,prije dva mjeseca objavila je na Instagramu da sa suprugom Halitom Ergençom, najpoznatijem po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, očekuje treće dijete.

Posljednje tri godine je nismo gledala u televizijskim projektima, a onda, kada je počela snimati novu seriju, istu je morala prekinuti jer je ostala u blaženom stanju.

"Nismo planirali, ali presretni smo", rekla je tada, a sada su s obožavateljima napokon otkrili i spol bebe, piše Story.hr.

"Bog zna da sam toliko željela ovo. Naša porodica, naši najbliži prijatelji, naši najbolji prijatelji, ma svi su znali da smo ovo priželjkivali. Neka nam je velika porodica, neka su nam zdrava i sretna djeca. Neka nam napokon stigne i djevojčica", napisala je Berguzar pozirajući uz tortu koju je na vrhu krasila djevojčica.

Zabavu joj je pripremila jedna od najboljih prijateljica koja se pobrinula za sve do detalja.

Obožavatelji su se odmah pridružili čestitkama te su uglavnom pisali kako napokon, nakon dva sina, dobiva žensko pojačanje.

"Baš se vidi da si sretna, prekrasno je kada u kući ima mnogo djece. Sretno", jedan je od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije