Popularna Šeherzada trudna treći put, zahvalila fanovima za podršku

2
Radiosarajevo.ba
Popularna Šeherzada trudna treći put, zahvalila fanovima za podršku
Foto: Instagram / Lijepa glumica vijest objavila na Instagramu

Turska glumica Berguzar Korel, koju je domaća publika zavoljela kao Šeherezadu u seriji Hiljadu i jedna noć sa svojim suprugom, glumcem Halitom Ergenčom, čeka treće dijete. Iako se u medijima u posljednje vrijeme špekuliralo da im je brak u krizi, ova sretna vijest, konačno je stavila tačku na negativna nagađanja.

Lijepe vijesti o prinovi glumica je saznala na početku snimanja novog televizijskog projekta, koji je otkazala, kako bi mogla da vodi računa o sebi i održava trudnoću.

“Nakon što me tri godine nije bilo na ekranima, tokom višemjesečnih priprema za ulogu u seriji Knali Yayi saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije spriječila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promjena koje nisu prikladne za moj lik”, napisala je ona na Instagramu.

Glumica se kasnije i pohvalila da je dobila mnogo podrške od svojih fanova.
“Od momenta kad sam objavila da sam trudna ne stižem da odgovorim na sve poruke. Baš ste me usrećili, puno vam hvala. Neka vam Bog podari puno zdravlja i sreće. Hvala što postojite”, napisala je ona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije