Razvode se Onur i Šeherzada: Problemi u raju popularnog para?

0
Radiosarajevo.ba
Razvode se Onur i Šeherzada: Problemi u raju popularnog para?
Foto: Instagram / Berguzar Korel i Halit Ergenc

Glumica Berguzar Korel, poznatija na našim prostorima kao Šeherezada iz serije "1001 noć", u martu je dobila drugo dijete sa 49-godišnjim glumcem Halitom Ergencom, kojeg pamtimo po ulozi Onura, a sada se pojavila informacija da se slavni par razvodi.

Kako pišu turski mediji, supružnici su na korak do odluke o razvodu braka.

"Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želio drugo dijete jer se smatra prestarim, a njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dvije godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila djetetu i on se sada osjeća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko mjeseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvijek rastati", rekao je izvor blizak paru.

Navodno, 50-godišnji Halit već je počeo da se dopisuje sa drugom ženom, za koju turski mediji navode da je veoma popularna te slovi kao jedna od najvećih glumačkih nada Turske.

"Nedostaje mu strasti i žara, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je hemije, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi", dodao je izvor.

Mnogi fanovi su glumca unaprijed osudili iako niko od poznatih supružnika još uvijek nije potvrdio spekulacije o razvodu.

Ako je sudeći po Instagramu profilu glumice, još pre samo sedam nedjelja, par je uživao u čarima turskog primorja, a da li se u međuvremenu nešto promijenilo ili je riječ samo o medijskim nagađanjima i zluradim komentarima, ostaje da se vidi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije