Zoranu Šprajcu u goste dolazi europska rekorderka, gledatelji nezadovoljni: 'To je degutantno'

1
Radiosarajevo.ba
Zoranu Šprajcu u goste dolazi europska rekorderka, gledatelji nezadovoljni: 'To je degutantno'
Foto: Instagram / Marija Zadravec i Zoran Šprajc

Poznati voditelj iz Hrvatske Zoran Šprajc otkrio je da će u njegovoj novoj emisiji “Stanje nacije” gostovati europska rekorderka u se*su Marija Zadravec.

“Ondje gdje je zakazao hrvatski obrazovni sistem uskače ‘Stanje nacije’: od ovog petka kreće zdravstveno – edukativni serijal o se*sualnom obrazovanju mladih, rađen po državnom kurikulumu koji je u nastavnom programu izrazito zanemaren. Mladima, ali i svim starima koji žele nadopuniti svoje znanje o toj tematici, osnove se*sa približit će europska rekorderka u seksu Sweet Mery Marija Zadravec i njezin učenik Siniša, Asim Ugljen. Vidimo se na nastavi u petak!”, poručio je Zoran Šprajc na Instagramu.

Kod mnogih ovaj potez Šprajca nije naišao na odobravanje...

Ništa pametno u toj emisiji, užas”, “Kakav se*s, naučite djecu kućni odgoj da znaju kad treba reći dobro jutro, dobar dan, dobro večer, hvala, oprosti, itd; to treba”, neke su od rekacija na novu gošću.

Ovom nesvakidašnjom saradnjom na svom Instagram profilu pohvalio se i glumac Asim Ugljen.

“Napokon! Nakon toliko godina neispunjene želje, napokon su prepoznali moj potencijal. Kolegica Zadravec i ja nakon snimanja. Bome me iscijedila. I neka je. Oduvijek sam htio snimati takav format i želja mi se ispunila. Bilo je zahtjevno, no zabavno, ali mislim da sam bio ok. Kolegica je zadovoljna i zadovoljena. A ja sam imao lude sreće da za partnericu dobijem Mariju Zadravec, poznatiju kao Mery Sweet, svjetsku prvakinju u se*su, našu najpoznatiju glumicu u filmovima za odrasle, te od sinoć i dobitnicu nagrade za najbolju porno artisticu u industriji”, napisao je Ugljen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije