Znate li za prvu ljubav kraljice Camille? Ostavila ga iz razloga koji je iznenadio cijelu javnost

1
Radiosarajevo.ba
Znate li za prvu ljubav kraljice Camille? Ostavila ga iz razloga koji je iznenadio cijelu javnost
Foto: AA / Kraljica Camilla

Kraljica Camilla dugo je važila za jednu od najomraženijih žena u Velikoj Britaniji, a sve zbog afere s tadašnjim princem Charlesom. Njegova supruga, princeza Diana bila je miljenica naroda, a njihov ljubavni trokut bio je jedan od najpoznatijih u 20. stoljeću.

Charles i Camilla vjenčali su se u aprilu 2005., a prije njega bila je u braku s Andrewom Parkerom Bowlesom, Ipak, malo toga se zna o njenim partnerima iz tinejdžerskih dana. Naime, Camillina prva ljubav bio je Kevin Burke, koji je preminuo prošle godine u 77. godini.

Navodno se upoznali na njenoj proslavi kada je Camilla imala samo 17, a on 19 godina. Između njih se odmah stvorila velika strast, a Camilla se obožavala voziti u njegovom žutom Jaguaru kojeg je nazvala "Jaje".

Novi reprezentativac Bosne i Hercegovine potpisao za ekipu iz Bundeslige

Novi reprezentativac Bosne i Hercegovine potpisao za ekipu iz Bundeslige

"Svake večeri imali smo dvije ili tri koktel zabave na koje smo išli i plesali, a tokom vikenda birali smo između nekoliko plesnjaka na selu. Odlično smo se zabavljali, a ja sam imao najbolju i najzabavniju partnericu kakvu možete poželjeti', rekao je autorici Jessici Jayne o njoj i dodao:

"Camilla je bila silno popularna i iako nije bila ljepotica, bila je privlačna i seksi", Ipak, njihovoj ljubavi ubrzo je došao kraj te ga je Camilla ostavila slomljenog srca.

Young Camilla Shand before she became Camilla Parker Bowles and then married Prince Charles

Posted by The Royal Families on Sunday, October 9, 2016

"Ostao sam s Camillom cijelu tu godinu. Pretpostavljam da smo bili zaljubljeni i onda me je ostavila. Zašto? Pa, kratak odgovor je da je uživala u Londonu", otkrio je i tako dao naslutiti da je u sve bila upletena i treća osoba.

Camilla se kasnije udala za Andrewa Parkera Bowlesa, dok je Kevin Burke postao ovlašteni računovođa te se oženio u 42. godini. Podsjećamo, Camilla je ovih dana proslavila 77. rođendan, a dok se njen suprug bori s rakom, ona prolazi najteže razdoblje u životu, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije