Znate li sestru Danijele Martinović: Njen život obilježila je teška bolest

0
Radiosarajevo.ba
Znate li sestru Danijele Martinović: Njen život obilježila je teška bolest
Foto: Instagram / Izabela i Danijela Martinović

Splitska pjevačica Izabela Martinović slovi za ljepoticu i talentiranu pjevačicu koje je uspješno prebrodila teške životne prepreke.

Ona je sestra Danijele Martinović o kojoj posljednjih mjeseci mediji bruje zbog prekida dugogodišnje veze s Petrom Grašom.

Nakon prvog vala pandemije splitska pjevačica Izabela je izdala singl 'Zvonimirova ulica' te snimila spot koji je dostojno predstavila publici.

Za vikend se igra derbi sezone u Sarajevu: Poziv navijačima za spektakl i plasman u Premijer ligu

Za vikend se igra derbi sezone u Sarajevu: Poziv navijačima za spektakl i plasman u Premijer ligu

"Nakon tri mjeseca jedva sam dočekala da mogu ući u studio i početi rad na pjesmi koja mi se svidjela na prvu baš svojom iskrenošću i nevinošću. Priča koja me vratila u tinejdžerske dane prvih ljubavi. Taj jedan pogled, slučajni stisak ruke, sjedenje na klupi. To je osjećaj koji zaista ostaje za cijeli život. Stoga mislim da se svatko može prepoznati u njoj te se prisjetiti svojih ljubavi", rekla je tada u razgovoru za Večernji list.

Samozatajna pjevačica je objasnila kako se vješto pridržavala svih epidemioloških mjera te je bila izuzetno disciplinirana zato što spada u izrazito osjetljivu skupinu ljudi.

"Moram priznati da sam poprilično disciplinirana što se tiče nošenja maski i pridržavanja preporuka. Smatram da spadam u osjetljivu skupinu te se pridržavam mjera koliko god mogu, a da to ne prijeđe u psihičko opterećenje. Strah je uvijek negdje u pozadini jer imam i starije roditelje te, naravno, opreza nikada dosta", objasnila je Izabela, piše Story.rs.

Njen život je obilježila i teška bolest s kojom se izborila. Naime, deset godina borila se s rakom limfnih žlijezda, a o svojoj dijagnozi u javnosti nije željela govoriti.

"Uvijek i svaki put bila sam etiketirana po bolesti i zbog toga nisam o tome željela govoriti. Sretna sam što sam uspjela sve ostaviti iza sebe i počela se baviti glazbom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe. Iskustvo me je promijenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali glazba je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene", rekla je Izabela kojoj je u najtežim danima najveća podrška bila sestra Danijela.

"Nas dvije se najviše savjetujemo kada je riječ o stylingu ili izboru garderobe. Svaka za sebe ima svoj stil i glazbeno se razlikujemo, nemamo ni potrebu jedna drugoj utjecati na izbor pjesma. Svaka za sebe najbolje zna jer biramo srcem", ponosno je izjavila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije